כפתורים דחוף!!!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כפתורים דחוף!!!!!!!!!
    שאול
    10/03/2011

שלום ד"ר! יש לי ילד בן 5 עם בעיות התפתחות שכרגע הוא לא מדבר הוא התחיל להגיד מילים אבל לו באופן מלא לדוגמא

שוקו-קוקו חלב-לה בעבר לפני 2.5 שנים עשו לו כפתורים בגלל שהיה מלא בנוזלים.

עכשיו רציתי לדעת כשעושים בדיקת שמיעה (כל 4 חודש) והמספרים פעם גבוה (45 40) והכי נמוך ובמיוחד בתדר גבוה (25) בשתי הצדדים ויש לחץ באוזניים מה זה אומר כי הוא צריך לעבור ניתוח כפתורים וטוענים שזה פעם שניה צריך לשקול ולהוריד גם את השקד השלישי במידה והוא קצת מוגדל והרופא טוען שיש לו נוזלים.

מה נראה לך שהוא צריך לעבור ניתוח? בנוסף לזה חושבים בגלל שיש לו בעיה בהתפתחות אז בגלל זה הוא צריך לעשות ניתוח, זה מה שהרופא חושב?

הציעו לי שתי אופציות של כפתורים לתקופה של חצי שנה עד שנה ושל שנתיים עד שלוש תקופה ארוכה.רציתי שתגידי לי מה את חושבת.
    ועוד דבר זה נכון שלא טוב לעשות בדיקות שמיעה בחורף בגלל שמנוזלים כי יש לי 2 בדיקות שנעשו בחורף ואחד בקיץ שיצא תקין והכל ברצף של 4 חודש.
    אודה לתשובה מהירה תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כפתורים דחוף!!!!!!!!!

הוספת תגובה

• כפתורים דחוף!!!!!!!!! - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    11/03/2011

על פי בדיקת השמיעה נראה שאכן הוא אינו שומע טוב. אם הדבר נובע בשל נוזלים יש לבצע ניתוח נוסף לכפתורים והגיל אינו משנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו