דלקות אוזניים חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות אוזניים חוזרות
    יסמין
    20/12/2007

שלום ! יש לי שאלה הבן שלי בן 19 וחצי מגיל 3 התגלה אצלו באוזן שמאל חיידק שנקרא ספסדמונס מאז עבר 3 ניתוחים היה שומע מצויין בגלל הדלקת השאירו לו חלל ריק ועכשיו בקושי שומע באוזן הטיפול זה שאיבות לפי הצורך זה המון המון זמן סיוט שלא נגמר איך בימינו בשנות ה2000 ואי אפשר לצאת מזה כיום בצבא עד שקובעים לו תור שלפעמים נדחה בגלל שאין מצב לשחרר אתו אני מאוד מאוד פוחדת שהמצב לא יחמיר
    אשמח לקבל את עזרתכם

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות אוזניים חוזרות

הוספת תגובה

• אוזן כרונית

ד''ר אביגיל ארד
    22/12/2007

מן הסיפור שלך נראה לי כי מדובר באוזן עם דלקת כרונית וכיום כנראה אין עור תוף והאוזן "פתוחה" לחלל האויר. מה שאומר שכל טיפת מים שנכנסת לאוזן גורמת לדלקת. הפסוידומונס הוא חידק שנמצא במים ועושה דלקות במצב זה. הבן שלך צריך להשתמש באטם המותאם לאוזן בכל פעם שהוא נכנס למים, כולל במקלחת. כשהאוזן מפרישה ניתן לנקות אותה במי חמצן ולטפטף פנימה טיפות מתאימות כגון לקרומיצין או סילוקסן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו