מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות אוזניים חוזרותיסמין20/12/2007
שלום ! יש לי שאלה הבן שלי בן 19 וחצי מגיל 3 התגלה אצלו באוזן שמאל חיידק שנקרא ספסדמונס מאז עבר 3 ניתוחים היה שומע מצויין בגלל הדלקת השאירו לו חלל ריק ועכשיו בקושי שומע באוזן הטיפול זה שאיבות לפי הצורך זה המון המון זמן סיוט שלא נגמר איך בימינו בשנות ה2000 ואי אפשר לצאת מזה כיום בצבא עד שקובעים לו תור שלפעמים נדחה בגלל שאין מצב לשחרר אתו אני מאוד מאוד פוחדת שהמצב לא יחמיר
אשמח לקבל את עזרתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוזן כרונית
ד''ר אביגיל ארד22/12/2007מן הסיפור שלך נראה לי כי מדובר באוזן עם דלקת כרונית וכיום כנראה אין עור תוף והאוזן "פתוחה" לחלל האויר. מה שאומר שכל טיפת מים שנכנסת לאוזן גורמת לדלקת. הפסוידומונס הוא חידק שנמצא במים ועושה דלקות במצב זה. הבן שלך צריך להשתמש באטם המותאם לאוזן בכל פעם שהוא נכנס למים, כולל במקלחת. כשהאוזן מפרישה ניתן לנקות אותה במי חמצן ולטפטף פנימה טיפות מתאימות כגון לקרומיצין או סילוקסן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?