עזרה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה חשובה
    עמית
    22/03/2011

ממצאים של רופא אף אוזן גרון שאצלה הייתי : FOL - פנים לרינגאליים של האפיגלוטיס היפרמיים, ללא ממצא נוסף - לא חד משמעי ל PND. GERD מוקואידי. תיפיות תקינות, אף חופשי. .

אבחנה : COUGH
    HYPERACTIVE AIRWAYS MOST PROBOBLY
    LARYGOPHARYNGEAL REFLUX DISEASE MOST PROBABLY

מה זה אומר ? חשוב לי לציין שאני בן 18 לפני גיוס לקרבי ( בעוד חצי שנה ) בעוד כשבועיים וחצי יש לי גיבוש ואני לא יודע מה המצב שלי. שאלתי אותה אם יש לי POST NOSAL DRIP והיא אמרה שכן.

שאלה - האם POST NOSAL DRIP יכול לגרום לקוצר נשימה וצפצופים ? בעבר הייתי אסמטי. כחצי שנה אני עם שיעולים ליחות לעיתים קרובות צמיגות נזלת. מה המצב פה אומר? המשך הטיפול ידוע לי אגב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה חשובה

הוספת תגובה

• לא להתייחס לנושא זה. אלה לזה שמעל

עמית
    22/03/2011

לא להתייחס לנושא זה , אלה לזה שמעליי - התבלבלתי בין שני ממצאים והם מתוקנים בנושא למעלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה חשובה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    01/04/2011

יותר מדי אינפורמציה, ככה"נ היה לך עליה של מיצי קיבה לכיוון הגרון דבר שיכול לגרום לכאבים, שריפה, ליחה וכו'. לא אמור להשפיע על גיוס בדר"כ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו