מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטרפטוקוקוס A - דחוף!!מיטל24/03/2011
שלום
לפני כ 3 ימים אובחן אצלי במשטח גרון סטרפטוקוקוס A .
ביום הראשון למחלה היו לי כאבי גרון חזקים ולא יכולתי לדבר ולבלוע , היה לי חום שהגיע ל 39.5 שירד בהדרגה ולא עלה.
אתמול שלחו אותי לחדר מיון מאחר ולא יכולתי לאכול ולשתות היו לי כאבי ממש חזקים בבליעה. נתנו לי נוזלים + זריקת סטרואידם בגלל הנפיחות בגרון.
היום אני מרגישה יותר טוב ומצליחה קצת לאכול ולשתות עדיין עם כאבים אבל אני עושה זאת בכח.
אני יורקת המווןןן כי קשה לי לבלוע ושמתי לב שיש לי ליחה צמיגית בצבע צהוב-חום ( מתנצלת אם אני מגעילה מישהו) זה קורה לי במשך היום אבל בעיקר בבוקר הליחה מוגברת
רציתי לדעת האם זה נורמלי ליחה כזו לדלקת בגרון או שזה עניין חמור אחר ?
אני יורקת הכל כי קשה לי לבלוע.
דבר שני אמרו לי שזה טוב לאכול דברים קרים כמו גלידה - האם זה נכון?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות גרון חוזרות ונשנות
עדית28/03/2011שלום,
אני בת 38 סובלת מדלקות גרון חוזרות ונשנות 2-3 פעמים בשנה. אני חוששת משימוש יתר באנטיביוטיקה . בכל פעם שאני חולה אני לוקחת אנטיביוטיקה ישנם מקרים שאני נאלצת להחליף אנטיביוטיקה במהלך הטיפול כיוון שהאנטיביוטיקה לא משפיעה.
למשל החורף לקחתי אנטיביוטיקה 3 פעמים בפעם הראשונה רפאפן ובפעמיים האחרונות אוגמנטין ועכשיו עם בואו של סטפטקוק A קיבלתי זריקת דרביוטיק לפני יומיים ואתמול התחלתי לקחת זינט אבל אני עדיין לא מסוגלת לבלוע ולדבר.
האם יתכן שגופי כבר פיתח עמידות בפני כל סוגי האנטיביוטיקה אחרי כל כך הרבה שנים ולכן לא מגיב לשימוש באנטיוטיקה ?
מה ההמלצה לטיפול מונע ?
תודה
עדית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטרפטוקוקוס A - דחוף!! - תגובה
ד''ר רועי הוד01/04/2011בדלקת שקדים יש גם ליחה מרובה. חשוב לשתות, אוכל פחות רלוונטי אך ניתן לאכול כל דבר שלא יגרום לך לכאבים עזים: דברים רכים, לא חמים מדי, אין בעיה עם קור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?