מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך יודעים האם ישנה ירידה של 20dbגיא30/03/2011
שלום,
אני פונה בעניין תוצאות בדיקת שמיעה של אבי אשר נעשתה לשם תביעה לנכות מעבודה כנגד ביטוח לאומי, ביטוח לאומי דחה את התביעה מהסיבה שאין ירידה של מינימום 20db (כמה שאני מבין בתדרי השמיעה)
לאחר מחקר קצר באינטרנט שלי בניסיום לבין מהמספרים האם יש ירידה של 20db או לא הגעתי למסקנות שיש ואשמח באם תוכלו לאשר לי את העניין על מנת שתהיי עילה לערעור נגד החלטת ביטוח לאומי.
תוצאות הבידקה הינן
RIGHT: SRT 25, DISC 100%, db 60, UCL 95
LEFT: SRT 35, DISC 92%, db 70, UCL 90
צירפתי גם את תוצאות הבדיקה אשר כוללים את הגרף
אשמח לעזרה
בתודה מראש
גיא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך יודעים האם ישנה ירידה של 20db - תגובה
ד''ר רועי הוד01/04/2011למרות שקשה לראות את בדיקת השמיעה נראה כי קיימת ירידה דו"צ יותר משמאל. זוהי לא בדיקה של שמיעה תקינה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה האם ישנה ירידה של 20db
גיא02/04/2011תודה רבה על התשובה
שאלתי הינה האם המספרים של SRT 25,35 מראים בעצם ירידה של מעל 20db בתדרי הדיבור.
הצורך הספציפי שלי להבנה הינו בעקבותתביעה לביטוח לאומי אשר תנאי מינימלי הינו ירידה של לפחות 20db בשתי האוזניים בתדרי הדיבור
תודה מראש
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?