איך יודעים האם ישנה ירידה של 20db

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך יודעים האם ישנה ירידה של 20db
    גיא
    30/03/2011

שלום,

אני פונה בעניין תוצאות בדיקת שמיעה של אבי אשר נעשתה לשם תביעה לנכות מעבודה כנגד ביטוח לאומי, ביטוח לאומי דחה את התביעה מהסיבה שאין ירידה של מינימום 20db (כמה שאני מבין בתדרי השמיעה)

לאחר מחקר קצר באינטרנט שלי בניסיום לבין מהמספרים האם יש ירידה של 20db או לא הגעתי למסקנות שיש ואשמח באם תוכלו לאשר לי את העניין על מנת שתהיי עילה לערעור נגד החלטת ביטוח לאומי.

תוצאות הבידקה הינן
    RIGHT: SRT 25, DISC 100%, db 60, UCL 95
    LEFT: SRT 35, DISC 92%, db 70, UCL 90

צירפתי גם את תוצאות הבדיקה אשר כוללים את הגרף

אשמח לעזרה

בתודה מראש

גיא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך יודעים האם ישנה ירידה של 20db - תגובה

ד''ר רועי הוד
    01/04/2011

למרות שקשה לראות את בדיקת השמיעה נראה כי קיימת ירידה דו"צ יותר משמאל. זוהי לא בדיקה של שמיעה תקינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה האם ישנה ירידה של 20db

גיא
    02/04/2011

תודה רבה על התשובה

שאלתי הינה האם המספרים של SRT 25,35 מראים בעצם ירידה של מעל 20db בתדרי הדיבור.

הצורך הספציפי שלי להבנה הינו בעקבותתביעה לביטוח לאומי אשר תנאי מינימלי הינו ירידה של לפחות 20db בשתי האוזניים בתדרי הדיבור

תודה מראש

גיא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו