עזרה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה!
    מעיין
    05/04/2011

שלום,
    אני מבקשת עזאה באבחנה\הבנת המצב..
    אני בת 20, ב 5 ימים האחרונים התחלתי לחוש נזלת חזקה, כאבי גרון קלים, התנפחה בלוטת הלימפה בצוואר, התעטשות ועליית חום עד 37.7 .
    לאחר קשי נשימה קלים ניגשתי לרופא המשפחה ששלח אותי לצילום ריאות - שיצא תקין.
    הרופא אבחן שזה ברוכניט ונתן לי טיפול ב"רוליד" 150 מג' פעמיים ביום למשך 5 ימים.
    אני נוטלת את התרופה יומיים, והיום - ירד החום, אין שיעול, אין כאבי גרון, ההתעטשטויות פחתו אך הופיעה נזלת מוגלתית בכמויות, הנזלת לא הייתה לפני כן.
    מה זה יכול להיות?.האם יתכן שבכלל מדובר בהתקררות קטנה שהייתה וכעת היא מתפתחת לסינוסיטיס? הייתכן שלא היה ברוכניט בכלל, והאם הטיפול התרופתי אותו דבר?
    בתודה - עדן .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה!

הוספת תגובה

• עזרה! - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    05/04/2011

יש להמשיך ליטול רוליד. לגבי הנזלת ניתן להשתמש לימים ספורים בתרופות ליבוש הנזלת אם לא חולף יש להגיע לבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רילוד זה גם לטיפול בסינוסיטס?

מעיין
    05/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רילוד זה גם לטיפול בסינוסיטס? - תגובה

ד''ר רועי הוד
    05/04/2011

אנטיביוטיקה שטובה לפעמים גם בסינוסיטיס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו