סחרחורת 4 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סחרחורת 4 חודשים
    מורן
    08/04/2011

שלום ד"ר,
    אני סובלת (סבל נוראי שאני כבר מרגישה שאני חצי בן אדם) כבר 4 חודשים מסחרחורות בראש ותחושה של זרמים משונים ועירפול כאילו תחושת עילפון או איבוד הכרה בתוך הראש בעיקר למעלה. עשיתי בדיקת שמיעה והרופא שלל את זה שהתחושות הן מהאוזניים, האם יש בדיקה נוספת שצריך לעשות כדי להיות בטוחה שזה לא מהאוזניים?

נוירולוג נתן לי בטיסטין ומשלא עזר נתן סטונרון וזה גם לא עזר. בין שלל בדיקות שעשעתי (שיוצאות תקינות) עשיתי גם צילום סיטי ללא חומר, רופא מומחה של ראייה שהלכתי אליו באופן עצמאי כדי לבדוק אם התופעות הן לא מהעיניים (שאגב גם יצא תקין) המליץ לי לבקש בדיקת סיטי עם חומר, האם ההבדל הוא משמעותי? האם יש בדיקה נוספת שאני יכולה לעשות כדי לגלות את מקור התחושות הללו שמשבשות לי את אורח החיים לחלוטי(ן!) ?
    אודה מאוד מאוד לתשובתכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סחרחורת 4 חודשים

הוספת תגובה

• לבעלת הסחרחורת 4 חודשים

קרולין אגמי
    30/06/2011

שלום רב לך ,
    אני במצב דומה מאוד,
    מצאו את המקור לבעיה?
    קרולין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סחרחורת 4 חודשים - תגובה

ד''ר דן גוטמן
    11/04/2011

בהחלט יש לבצע בדיקות רבות על מנת לגלות את מקור הסחרחרות
    בדיקת ENG מראה בדיוק מה מקורו של הסחרחורת.
    יש לפנות לנוירולוג בנוסף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו