גרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרון
    שיר
    12/04/2011

היי
    אני בת 16, פעם בכמה שבועות יש לי כאב גרון נוראי (זה בין הגרון לאף). הרופא תמיד אומר לי לאכול דברים קרים (גלידה, קרח וכו') ובד"כ זה עוזר והכאב נעלם לאחר כמה ימים.
    לפני כמה ימים זה היה חזק במיוחד ופניתי לרופא אחר שנתן לי אנטיביוטיקה. התחלתי לקחת זה באמת עזר ואחרי יומיים הגיעו התוצאות של המשטח גרון, ויצא שאין חיידק. הפסקתי עם האנטיביוטיקה ליום אחד ושוב התחיל לכאוב לי, אז המשכתי לקחת.
    האם זה מסוכן? ומה הבעיה בגרון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרון

הוספת תגובה

• גרון - תגובה

ד''ר רועי הוד
    12/04/2011

נשמע כדלקת, אם התחלת אנטיביוטיקה תמישיכי ותסיימי לפחות שבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל אין חיידק...

שיר
    15/04/2011

עשיתי משטח גרון ואין חיידק... כשאני לוקחת אנטיביוטיקה זה נרגע אבל הפסקתי אחרי שאמרו לי שאין חיידק וכאב לי שוב, אז התחלתי לקחת עוד פעם... הרופא שלי אומר לי לאכול גלידה, אני אוכלת וזה לא באמת עוזר. מה עושים???
    תודה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל אין חיידק... - תגובה

ד''ר רועי הוד
    15/04/2011

לא תמיד יש חיידק במשטח גרון ועל כן אם הוא התחיל טיפול בחשד לדלקת חיידקית, הייתי ממשיך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו