מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרוןשיר12/04/2011
היי
אני בת 16, פעם בכמה שבועות יש לי כאב גרון נוראי (זה בין הגרון לאף). הרופא תמיד אומר לי לאכול דברים קרים (גלידה, קרח וכו') ובד"כ זה עוזר והכאב נעלם לאחר כמה ימים.
לפני כמה ימים זה היה חזק במיוחד ופניתי לרופא אחר שנתן לי אנטיביוטיקה. התחלתי לקחת זה באמת עזר ואחרי יומיים הגיעו התוצאות של המשטח גרון, ויצא שאין חיידק. הפסקתי עם האנטיביוטיקה ליום אחד ושוב התחיל לכאוב לי, אז המשכתי לקחת.
האם זה מסוכן? ומה הבעיה בגרון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרון - תגובה
ד''ר רועי הוד12/04/2011נשמע כדלקת, אם התחלת אנטיביוטיקה תמישיכי ותסיימי לפחות שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אין חיידק...
שיר15/04/2011עשיתי משטח גרון ואין חיידק... כשאני לוקחת אנטיביוטיקה זה נרגע אבל הפסקתי אחרי שאמרו לי שאין חיידק וכאב לי שוב, אז התחלתי לקחת עוד פעם... הרופא שלי אומר לי לאכול גלידה, אני אוכלת וזה לא באמת עוזר. מה עושים???
תודה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל אין חיידק... - תגובה
ד''ר רועי הוד15/04/2011לא תמיד יש חיידק במשטח גרון ועל כן אם הוא התחיל טיפול בחשד לדלקת חיידקית, הייתי ממשיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?