בבקשה עזרה , מומלץ ביום הקרוב .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה , מומלץ ביום הקרוב .
    חסוי
    12/04/2011

היי , אני בת 14 ומשלשום בערך הרגשתי שיש לי חום וכאבי גרון , מדדתי והיה לי חום 38 .
    נחתי ולקחתי כדור להורדת חום , וסטרפסילס להקלה בגרון וכמובן שתיתי תה למרות שאני שונאת :D התופעות האלו היו מלוות בשיעול עם ליחה שלא יוצאת , צרידות , ועייפות . אני בטוחה ב100 אחוז שזה דלקת גרון ( לא חיידקית , אין לי את הסימנים של דלקת גרון חיידקית ואני יודעת מה זה , כי יוצא לי לסבול מזה לפחות פעמיים בשנה ), דרך אגב אני לא הלכתי לרופא וגם לא מתכוונת ללכת , אני יודעת שזה ויראלי והרופא ייתן לי סטרפסילס וכדורים להורדת חום שאת זה כבר יש לי בבית . מה הוא עוד יכול להגיד ? אני מאמינה שצריך לתת לגוף לרפא את עצמו .
    בקיצור , אתמול אחר הצהריים לקחתי פעם אחרונה כדור להורדת חום ומאז לא עלה לי יותר החום , הכאבים בגרון די השתפרו בזכות הסטרפסילס והתה , השיעולים נשארו , ואני כל פעם שאני משתעלת מרגישה ליחה אבל לא מצליחה להוציא אותה , רק לבלוע . הדבר גורם לצרידות , ולפי מה שהבנתי ליחה שנתקעת בגרון גורמת לצרידות , אני מרגישה גם קצת נזלת שלא יוצאת . בקיצור מה אתם ממליצים לי כדי להעביר את השיעול או לפחות להוציא את הליחה , זה מציק .. יש לי קול מוזר , צרוד ומעצבן עכשיו :D
    בבקשה אל תגידו לי ללכת לרופא או משהו , כי כמו שציינתי אני לא מרגישה צורך ללכת לרופא .. ובבקשה תענו לי ביום הקרוב . תודה רבה ומצטערת על החפירה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין .

חסוי
    12/04/2011

היה לי עוד סימן של דלקת גרון ויראלית וזה דברים לבנים כאלו בשקדים :D

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה עזרה , מומלץ ביום הקרוב . - תגובה

ד''ר רועי הוד
    12/04/2011

לאחר הסיפור הארוך מה שיש לי להגיד הוא שאם את משתפרת וללא חום אין צורך בטיפול נוסף וגם הליחה והצרידות יעברו ללא טיפול, אם לא גשי להבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ו ..

חסוי
    12/04/2011

האם יש משהו שיכול להקל בינתיים על הליחה השיעול והצרידות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ו .. - תגובה

ד''ר רועי הוד
    14/04/2011

סירופ לשיעול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו