שאלה למומחים שכאן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה למומחים שכאן
    אנונימי
    15/04/2011

שלום לך/לכם.
    לפני כשבועיים וחצי עברתי ניתוח לתיקון מחיצת אף+קונכיות תחתונות.
    כמה ימים לאחר ההניתוח כשהגעתי לביקורת ראשונה אצל המנתח, הרגשתי שהנשימה אכן השתפרה/משתפרת ובנחיר שהיה אצלי "סתום" הרגשתי שאפשר לנשום ממנו כרגיל.
    בשבוע האחרון משום מה משהו השתנה, נכון לעכשיו הנשימה אצלי חזרה לכמו לפני הניתוח, כשהנחיר הסתום הוא סתום והנשימה דרכו קשה/בלתי אפשרית ממנו כרגעף בעוד הנחיר שהיה תקין לפני הניתוח נשאר כמו שהוא, תקין.
    יש לי ביקור שניה אצל המנתח רק בסוף החודש, האם אני צריך לפנות למנתח כבר עכשיו ו לחכות עוד קצת עד סוף החודש לביקורת? האם זה לגיטימי שהנשימה השתנתה לטובה אחרי הניתוח אבל פתאום עכשיו היא חזרה לאיך שהייתה? מה קורה כאן? אני די מבולבל ולא מאמין שהמחיצה או הקונכיות השתנו אחרי רק שבועיים וחצי.. או הייתכן איכשהוא שכן?
    מה דעתך?

תודה רבה מראש
    אנונימי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למומחים שכאן

הוספת תגובה

• שאלה למומחים שכאן - תגובה

ד''ר רועי הוד
    16/04/2011

לאחר ניתוח יישור מחיצת אף וכריתת קונכיות יכול להיות שינוי בהרגשה בנוגע לנשימה דרך האף, בדר"כ אנחנו מסבירים לחולים שעד מספר שבועות מהניתוח דברים ישתנו ואז זה אמור להסתדר. אתה מבצע שטיפות אף עם מי מלח?לא הייתי רץ לרופא המנתח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית תודה על התגובה המהריה ותשובה

אנונימי
    16/04/2011

פעלתי לפי הנחיית המנתח,
    אמר לי לשטוף את האף 3 פעמים ביום למשך שבוע אחד לאחר הניתוח.
    כאמור עברו שבועיים וחצי מאז, ככה ששטיפות אני כבר לא עושה
    מומחה א.א.ג שלא אזכיר את שמו אמר לי שאולי מדובר בקריש דם שנוצר ושאפשר להסירו בקלות ע"י הרופא. ולכן גם ייעץ לי לפנות למנתח כבר עכשיו.
    גם הוא שאל אותי לגבי שטיפות עם מלח.

מה דעתך? הייתכן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית תודה על התגובה המהריה ותשובה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    19/04/2011

יכול להיות, אנחנו נותנים שטיפות לחודש שלם מכיוון שגם לאחר שבועיים יש עדיין הפרשות וקרישי דם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו