מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה למומחים שכאןאנונימי15/04/2011
שלום לך/לכם.
לפני כשבועיים וחצי עברתי ניתוח לתיקון מחיצת אף+קונכיות תחתונות.
כמה ימים לאחר ההניתוח כשהגעתי לביקורת ראשונה אצל המנתח, הרגשתי שהנשימה אכן השתפרה/משתפרת ובנחיר שהיה אצלי "סתום" הרגשתי שאפשר לנשום ממנו כרגיל.
בשבוע האחרון משום מה משהו השתנה, נכון לעכשיו הנשימה אצלי חזרה לכמו לפני הניתוח, כשהנחיר הסתום הוא סתום והנשימה דרכו קשה/בלתי אפשרית ממנו כרגעף בעוד הנחיר שהיה תקין לפני הניתוח נשאר כמו שהוא, תקין.
יש לי ביקור שניה אצל המנתח רק בסוף החודש, האם אני צריך לפנות למנתח כבר עכשיו ו לחכות עוד קצת עד סוף החודש לביקורת? האם זה לגיטימי שהנשימה השתנתה לטובה אחרי הניתוח אבל פתאום עכשיו היא חזרה לאיך שהייתה? מה קורה כאן? אני די מבולבל ולא מאמין שהמחיצה או הקונכיות השתנו אחרי רק שבועיים וחצי.. או הייתכן איכשהוא שכן?
מה דעתך?
תודה רבה מראש
אנונימי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למומחים שכאן - תגובה
ד''ר רועי הוד16/04/2011לאחר ניתוח יישור מחיצת אף וכריתת קונכיות יכול להיות שינוי בהרגשה בנוגע לנשימה דרך האף, בדר"כ אנחנו מסבירים לחולים שעד מספר שבועות מהניתוח דברים ישתנו ואז זה אמור להסתדר. אתה מבצע שטיפות אף עם מי מלח?לא הייתי רץ לרופא המנתח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה על התגובה המהריה ותשובה
אנונימי16/04/2011פעלתי לפי הנחיית המנתח,
אמר לי לשטוף את האף 3 פעמים ביום למשך שבוע אחד לאחר הניתוח.
כאמור עברו שבועיים וחצי מאז, ככה ששטיפות אני כבר לא עושה
מומחה א.א.ג שלא אזכיר את שמו אמר לי שאולי מדובר בקריש דם שנוצר ושאפשר להסירו בקלות ע"י הרופא. ולכן גם ייעץ לי לפנות למנתח כבר עכשיו.
גם הוא שאל אותי לגבי שטיפות עם מלח.
מה דעתך? הייתכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראשית תודה על התגובה המהריה ותשובה - תגובה
ד''ר רועי הוד19/04/2011יכול להיות, אנחנו נותנים שטיפות לחודש שלם מכיוון שגם לאחר שבועיים יש עדיין הפרשות וקרישי דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)