בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    בר
    17/04/2011

בחודש האחרון יש לי בעיה שחוזרת על עצמה.
    אני מרגישה מין משהו קטן תקוע לי בגרון, בחלק העליון של הגרון, ואז אני דוחפת אותו כמו שמעלים ליחה, אל תוך חלל הפה,
    ומוציאה אותו. קטן מאוד, בגודל של נמלה בערך, צבע בהיר, אך זה ממש מוזר כי יש לו ריח חזק של צואה, וכל פעם שאני מוציאה אותו מתוך הפה שלי, הריח נדבק לאצבעות שלי וזה ממש מגעיל, אין לי מושג איך זה קורה ולמה זה קורה, אפשר לקבל הסבר?
    ואם התופעה מוכרת, איך מפסיקים את זה?
    פשוט יוצא לי מהגרון חלקיק קטן עם ריח חזק מאוד של צואה. וזה ממש לא נעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• בעיה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    19/04/2011

נשמע כמו אבן שיושבת בתוך השקדים (טונסילוליט) ולפעמים יוצאת עצמונית ולפעמים צריך לעזור לה. בדר"כ מלווה בריח רע. בבדיקת א.א.ג יכולים לראות אם זאת הבעיה ולנסות לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה... וגם...

בר
    22/04/2011

האם האבן הזו מסוכנת? יכולה לגרום למשהו? או שהיא יכולה לשבת שם, מידי פעם להוציא את מה שהיא מוציאה וזהו, בלי שום פגיעה????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה... וגם... - תגובה

ד''ר רועי הוד
    01/05/2011

לא מסוכנת, רק גורמת לאי נוחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו