אזניים סתומות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אזניים סתומות
    רעות
    19/04/2011

שלום רב,

כל כמה חודשים אני סובלת מאזניים סתומות. הכל נשמע נורא רועש כאילו שיש משהו באזניים שחוסם את השמיעה. לשבת בחדר עם רדיו ואנשים נוספים הופך לבלתי נסבל.
    הנחתי שזה קשור לצינון או נוזלים, פניתי ל-3 רופאי אף אוזן גרון וכולם אמרו לי שאינם רואים דבר. קבלתי כדורים לייבוש נוזלים, זה עוזר באופן זמני או לא עוזר כלל.
    שלחו אותי לבדיקת שמיעה והשמיעה שלי תקינה לחלוטין כשאני לא נמצאת בתקופות "הצינון/נוזלים".
    חשוב לי לציין שאני מצוננת ברוב השנה כך שניסיתי את כל טיפולי הנוסידקס וחבריו.
    לא לשמוע טוב מקשה עליי רבות, אשמח לדעת אם יש לך רעיון במה מדובר וכיצד ניתן לטפל בבעיה.
    תודה וחג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אזניים סתומות

הוספת תגובה

• אזניים סתומות - תגובה

ד''ר רועי הוד
    19/04/2011

אין לי מושג מה הבעיה ולכן לא יודע מה הפתרון. אם בדיקת השמיעה תקינה ובדיקות רופאים חוזרות תקינות- כנראה שאין דבר. הדבר היחיד שיכול להיות זה נוזלים. אם את מצוננת רב השנה הייתי ניגש לבצע בדיקת תבחיני אלרגיה, אולי יש משהו אליו את אלרגית וגורם לכל זה?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית תודה על ההתייחסות המהירה

רעות
    19/04/2011

העליתי את עניין בדיקת האלרגיות ואמרו לי בזמנו שזה לא ממש רלוונטי.
    אחד הרופאים ציין בפניי שייתכן וישנה בעיה ב"אוזן הפנימית" ואת הדבר לא ניתן לבחון.
    האם זה נשמע לך סביר?

אני די בטוחה שזו בעיה של נוזלים, אך טיפות לא חודרות ואז זה משאיר את כל כדורי הצינון למיניהם.
    האם נראה לך שיש בדיקה נוספת שאפשר לבחון בה את העניין?

תודה שוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ראשית תודה על ההתייחסות המהירה - תגובה

ד''ר רועי הוד
    19/04/2011

תבחיני אלרגיה יכולים לעזור כי זה נשמע שיש גודש אפי שיכול לגרום לנוזלים באוזן תיכונה ולהפרעות שמיעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבדוק זאת! תודה ושבוע טוב

רעות
    19/04/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו