אולקוס....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולקוס....
    אנט
    25/04/2011

שלום... שמי ג'ולי ואני בת 21.. לפני כחודשיים גילו לי אולקוס לאחר שנמצא גם חיידק הליקובקטר והסימ]פטומים הנלווים היו בחילות קשות, צרבות קשות, עייפות, כאבי בטן עליונה, שינויים ביציאות וכו'...
    אובחן אולקוס בקיבה ודלקת בתריסריון.. החיידק הושמד לאחר טיפול אנטיביוטי ואנחנו בבירורים לגבי הביופסיה שיצאה מחשידה למחלת הקרוהן.
    יש לציין שיש ימים שאני ממש סובלת מבחילות מאוד קשות וצרבות קשות ותחושת שריפה ברום הבטן...
    אני שמה לב גם שמדי פעם יש לי גרעפסים שמלווים במיצי קיבה בטעם מר כזה... ואז אני בולעת את זה בחזרה וזה מעט שורף... בגסטרוסקופיה מעבר וושט נמצא תקין.. נמצא דואודאניטיס ואולקוס בקיבה... האם הגיוני שאם בגסטרוסקופיה לא מצאו שום דבר בושט , האם הגיוני שמדובר ברפלוקס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולקוס....

הוספת תגובה

• אולקוס.... - תגובה

ד''ר רועי הוד
    01/05/2011

זו שאלה לרופא גסטרואנטרולוג. רק לציין שלפעמים ניתן לראות סימנים לרפלוקס בגרון בבדיקה עם סיב אופטי אצל רופא א.א.ג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו