מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהאורן03/05/2011
שלום,
קודם כל חשוב לציין שעברתי כמה כמה ניתוחי כפתורים באוזניים ולאחרונה כפתורי T קבועים
שבוע שעבר הרגשתי ירידה בשמיעה, הלכתי לרופא אאג והוא אמר לי ששני הכפתורים סתומים בשעווה (פקקי שעווה) והוא נתן לי את התרסיס clean ears לשים 3 פעמים ביום במשך שבועיים ואז לחזור אליו לניקוי.
עכשיו קניתי את התרסיס וראיתי שכתוב עליו:
*אין להשתמש במקרה של תופית מנוקבת
העובדה שעשו לי ניתוח כפתורים אומרת שעור התוף שלי מנוקב...
מותר לי להשתמש בתרסיס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבקשה - תגובה
ד''ר דן גוטמן03/05/2011יש בזה משהוא אולם בכפתור מסוג T הוא ארוך ולא סביר שהחומר יכנס דרכו לאוזן. יש לשם מספר ימים ולכגיע אליו לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע מה לעשות
אורן06/05/2011אני לא יודע אם לשים את התרסיס או לא,
יש שירות בכללית שאתה מדבר עם אחות,
שאלתי אותה מה לעשות והיא אמרה לי שהרופא ידע מה הוא עושה שהוא נתן לי את התרסיס
אבל הבעיה שהוא בדק את האוזניים שלי ממש לשנייה אחת ולא התעמק וזה מה שמטריד אותי...
עדיף לקבוע שוב לררפא אאג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודע מה לעשות - תגובה
ד''ר רועי הוד07/05/2011אם אתה רוצה להיות רגוע תקבע תור לרופא א.א.ג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?