כאבים באוזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באוזניים
    ב
    17/05/2011

סובלת מהאוזניים בחודשים האחרונים פעם אחת היה לי פקק שהוציאו וטיפלתי ומאז כאבים מפעם לפעם הרבה אחרי מיקלחת תחושהשל מלאותבאוזניים אי נוחות עשיתי בירור אצל רופאת אאג שלאמצאה דבר ושלחה אותי לבדיקתשמיעה וברה.
    ושבוע שעבר הצטננות ואחרי שעברה לי ההצטננות החלו כאבי אוזן ימנית שוב אצל רופאת אוזן גרון שהחליטה שזה כאב במפרק לסת ואז מקרין לאוזן היא נתנה לי אטופן + אוטידין?
    מה לדעתכם האם אבחנה הגיונית ?האם טיפול נכון? מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים באוזניים

הוספת תגובה

• כאבים באוזניים - תגובה

ד''ר רועי הוד
    18/05/2011

קשה לי לענות ללא בדיקה. יכול להיות משהו באוזן אך גם משהו במפרק הלסת או במקומות אחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכל להיות שהיא לא רואה על מה ממליץ

ב
    18/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכל להיות שהיא לא רואה על מה ממליץ - תגובה

ד''ר רועי הוד
    19/05/2011

שוב, כדאי לבדוק, אני לא יכול להגיד מה הבעיה ללא בדיקה, יכולות להיות סיבות רבות לכאבים באזור האוזן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו