אזניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אזניים
    פאטריק דולי
    21/05/2011

אני גננת ובמהלך 3 השנים האחרונות נידבקתי בדלקות אזניים חוזרות ונישנות עד שהפסקתי לגשת לקופ"ח ולקחתי נורופן ואוטריוין על דעת עצמי. הפכתי רגישה נורא באזניים : לא סובלת רעשים, לא יוצאת לרחוב בשיער רטוב (גם בחמסין) וכל רוח קרירה גורמת לי לדחוף צמר גפן לאוזניים. אין לי ספק שיש ירידה בשמיעה (לא מזהה כיוון של רעש מאחורי, לא שומעת כשמדברים אלי מהחדר השני..) מדי פעם יש לי דקירה או סידרת דקירות באוזן אחת או בשתיהן וחוסר יציבות (קל יותר ממה שחוויתי 4 חודשים כשהיה לי ורטיגו..) או סחרחורת. איכות חיי נפגעה, למרות שאני פועלת בהתאם לעצות מטפלים ורופאים : הפכתי צימחונית, עושה הליכות 4 פעמים בשבוע, מדיטציה, ויטמינים, דיקור ומה לא !!! מה לדעתכם אוכל לעשות כדי לעצור הידרדרות נוספת ואף להירפא ? אודה לכם מראש על התיחסותכם לבעייתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אזניים

הוספת תגובה

• אזניים - תגובה

ד''ר רועי הוד
    22/05/2011

קשה לי לענות מה את יכולה לעשות ללא בדיקתך, צריך לבדוק מה הבעיה (אם בכלל) ולראות איך לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו