מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוטוסקלורוזיס לאחר התאמת מכשיריםעדי ב.26/05/2011
אני בן 43. הובחנה אצלי מחלת אוטוסקלורוזיס. ע"פ מספר בדיקות שמיעה שבצעתי, העצב במצב טוב.
לפני כשנה התאמתי מכשירי שמיעה פנימיים cic.בהתחלה זה נראה די מבטיח, ללא ספק השמיעה השתפרה, יחד עם זאת ככל שעבר הזמן התחלתי לגלות את הבעיות -
1. במקום הומה אנשים כגון חדר אוכל, קשה מאוד ללכת עם המכשירים בגלל הרעש הסביבתי.
2. יש בעיה לדבר בטלפון עם המכשירים
3. קשה לי באופן אישי ללכת עם המכשירים יותר ממספר שעות ברצף.
4. לגבי חלק מהאנשים, עדיין קשה לי להבין מדי פעם מה הם אומרים. שיחה מול 80 אחוז מהאנשים דווקא בסדר. כנראה תלוי בטון.
5. הקול לא תמיד נשמע טבעי.
6. אם יש שיחה מעט קולנית ומרובת משתתפים, אני מסיר את המכשירים ושומע טוב יותר.
לאור כל אלה, אני שוקל לעבור ניתוח.
שאלתי העיקרית - במידה והניתוח עובר בהצלחה, האם כל החסרונות שמניתי לגבי מכשירי השמיעה אינם חלים גם על ניתוח (התקנת פרוטזה).
כמו כן רציתי לשאול האם אין זה אפשרי לפתוח את האוזן ורק לנקות את גרם העצם שהצטבר ומפריע לתנועה.
מקווה שלא כתבתי ארוך מדי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוטוסקלורוזיס לאחר התאמת מכשירים - תגובה
ד''ר דן גוטמן28/05/2011אוטוסקלרוזיס הינה מחלה הניתנת לטיפול ניתוחי בהצלחה גדולה עם אחוזים גבוהים של הצלחה
אם הניתוח מצליח השמיעה חוזרת לרמה כמעט נורמלית ואין צורך בכלל במכשירי שמיעה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?