מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירויים חוזרים ומחלות בגרוןלירן27/05/2011
שלום
בשנה וחצי האחרונות יש לי מחלות נשנות - לרוב וירוסים
בחודשיים האחרונים זה בלתי נסבל כמעט כל שבוע
טיפלתי כבר בשלל טיפולים - לפעמים אנטיביוטיקה כשהיה קצת סינוסיטיס(כעת אין) או כשהרגשתי לא נעים בבליעה+כאבי ראש, וכן ניסיתי וכל מני תרסיסים נגד נזלת.
כדורי מציצה לא מרגיעים ולפעמים להפך. כרגע נאלץ לירוק רוב היום
הגירוי, שחזר שוב השבוע לאחר 10 ימי אוגמנטין, כמו תמיד מפריע לי לדבר, שלא להזכיר את העובדה שאני מתפרנס מעבודה כמנצח מקהלות וזמר.
בקופח כללית השבוע הוחדר שוב צינור לגרון - הגרון מאד אדום אך לא ראו משהו... וכן ממתין לתשובת משטח שעשתה האחות ונתנה רושם שהוא תקין, טרם התוצאה.
צילום ריאות תקין
הרופאה שלחה אותי לעשות את בדיקת הנשיפה ביום ראשון ונתנה אומפרדקס כי הזכרתי שמתישהו השבוע גם צרב בחזה..מה שהפליא הוא שהיא אמרה לי לחזור עוד חודש - זאת לאחר שהסברתי שאני מתפרנס מהגרון
בקיצור למה כלכך מסובך לאבחן את העניין.
אני כרגע לא מצליח לילה שני רצוף והגירוי הוא רק בגרון. לא בחזה ולא באף/אוזן/ראש
ולקחתי סוכריות טמס וגם אומפרדקס
במה לדעתכם מדובר?.??...מה לעשות????????????????????
בתודה
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירויים חוזרים ומחלות בגרון - תגובה
ד''ר דן גוטמן28/05/2011קשה יהיה כאן לאבחן ולטפל בבעיה שכל כך הרבה רופאים ראו בדקו ונכשלו.
לעיתים הסיבה היא אכן בכלל רפלוקס מהקיבה ולעיתים משהוא אחר.
אין תשובה חד משמעית למה בדיוק הסיבה ללא בדיקה מקיפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?