מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוסטאומה באוזןגלית29/05/2011
שלום רב, יש לי אוסטאומה באוזן ימין האוזן סתומה עכשיו, עשו ניקוי עם צרומן וזה סתם את האוזן עוד יותר כי לא ניתן להגיע לשם האצם מפריעה, אני מחכה לניתוח לכריתת אוסטאומה, מה ניתן לעשות בנתיים כדי לשחרר את הסתימה, האם שמן פראפין יכול לעזור במצב כזה. בנוסף רציתי לדעת מהם הסיכונים בניתוח שכזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוסטאומה באוזן - תגובה
ד''ר רועי הוד29/05/2011שמן פרפין יכול לעזור להמיס את הלכלוך אל בגלל האוסטאומה התעלה תחסם בקלות שוב. סיכונים של דימןם, זיהום, כאבים וכו'.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוסטאומה
גלית29/05/2011אז לא הבנתי אני יכולה להשתמש בשמן פרפין או שלא ממומלץ. למה הכוונה שיגרום לדימום הניתוח או השמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוסטאומה - תגובה
ד''ר רועי הוד29/05/2011שמן פרפין מרכך את הלכלוך שקיים באוזן, אין שום בעיה להשתמש בו, זה יכול לנקות את הלכלוך הקיים, אם יש אוסטואומה הלכלוך ימשיך להצטבר. הפיתרון- ניתוח. כל מה שציינתי הוא סיכון בניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה ולסליחה על ההפרעה
גלית29/05/2011אני מבינה שתמיד יהיה ליכלוך עד הניתוח אני ממתינה לתאריך לניתוח אבל בנתיים האוזן סתומה ושאיבה לא עזרה אני מרגישה כאילו שהאוזן סתומה אחרי צלילה וזה פשוט משגע אותי, אז השאלה שלי האם בנתיים השימוש בשמן יעזור לשחרר את זה קצת עד לניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה ולסליחה על ההפרעה - תגובה
ד''ר רועי הוד29/05/2011לא בטוח שישחרר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?