מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת גרוןיעקב30/05/2011
שלום רב !
לפני כ 3 ימים הגשתי כאבים בכל הגוף יום לאחר מכן המשיכ הכאבים והתפתח חום
של 39 מעלות וקצת כאבי גרון זה היה ביום שישי האחרון , ביום שבת כבר ירד החום אך הייתי קצת חלש והגרון עדיין קצת כאב, ביום ראשון בבוקר כשהתעוררתי כאב לי הגרון יותר והייתה לי נפיחות כזאת בבלוטות או בשקדים , בכל מקרה יש לי בית מרקחת ליד הבית שעושה משטחי גרון אקפרס כזה ומאחר שיש לי שני ילדים קטנים בבית אשתי הציעה שאעשה משטח לכל מקרה, עשיתי משטח ולפי המקרא אמורים להיות שני קווים כדי לומר שזה סטרפטקוקוס הרוקח לא המתין מספיק והיה קו אחד חזק שאם הוא לבד אז הכל בסדר והתחיל עוד קו מאוד חלש בכל מקרה הוא אמר לי שזה חיובי וגם שהגרון שלי היה עם מוגלה וללכת לרופא שלי ולהגיד שהוא אמר שזה חיובי. הרופא שלי לא עבד אך הרופא ילדים של הבן בן השנה וחצי שלי נמצא ליד ביתי , חייגתי אליו ואמרתי לו והוא ישר הוציא לי מרשם ל - רפא וי 500 משהו בקיצור פניצילין ל 10 ימים 4 כדורים ביום .
הוא לא ראה את הגרון שלי והסתמך על מילת הרוקח השכונתי שלנו שכל הרופאים פה עובדים איתו. מצטער על אריכות הסיפור.. בעייתי היא שאני מכיר את הגוף שלי וכמעט מעולם לא לוקח אנטיביוטיקה שעה לאחר שלקחתי את הזוג הראשון הכאב פחת ב 80% וגם הנפיחות ואני יודע שזה לא קשור לכדורים תמיד שיש לי דלקת גרון זה עובר תוך יום יומיים לבד . אבל כולם הלחיצו אותי גם אשתי שזה מסוכן ויכול להסתבך.
לקחתי פעם אחת שני כדורים ואז המשכתי עם אחד , התחלתי אתמול את הטיפול בבוקר אבל כבר אין לי כלום היום לקחתי סה"כ 5 כדורים עד עכשיו, שאלתי היא מה יקרה אם אפסיק ? האם זה בסדר שאני לוקח כדור פעמיים ביום ולא 2 פעמיים ביום ?
הרופא שלי לא עובד פשוט ולא הייתה לי אפשרות להגיע לרופא לשאול . אני ממש מעדיף להפסיק אם זה לא נורא ..אני מרגיש שאני סתם לוקח כדורים.
מצטער על כל אורך הסיפור רציתי פשוט להעביר אותו בדיוק מו שהוא עם על הפרטים.
אני בן 37 סובל מאסטמה אלרגית לא משהו מסובך ובעייתי בכלל , התקפים לעיתים רחוקות ביותר וגם אז עוברים אחרי כמה דקות אחרי משאף .
תודה רבה ושוב סליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת גרון - תגובה
ד''ר רועי הוד31/05/2011מרב אינפורמציה איבדתי את חוט המחשבה. יש צורך בבדיקה. אם יש דלקת גרון חיידקית הטיפול הוא אנטיביוטי למינימום שבוע. האנטיביוטיקה שקיבלת טובה בדר"כ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת גרון - תגובה
ד''ר דן גוטמן31/05/2011קשה לדעת מה האמינות של הבדיקה אולם מאחר והתחלת בטיפול אז תמשיך שום נזק לא יקרה גם אם לקחת את הטיפול לחינם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?