מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבבעיה01/06/2011
יש לי בעיה.שבוע שעבר ביום שלישי זה התחיל.זה התחיל בכאבי אוזניים ובדונג רב שגרם לחסימה ופקק גדול מאוד בתעלת האוזן.כתוצאה מכך לא שמעתי בכלל באוזן שמאל.הלכתי לרופא אף אוזן גרון שהוציא את הפקק אך הוא טען שאין שום דלקת,למרות שנמשכו הכאבים שהלכו והחמירו,וכבר בקושי יכולתי להזיז את הפה וזה ממש כאב.הרופא נתן טיפות אוטידין לשיכוך כאבים.בוקר למחרת קמתי וכל האוזן והאפרכסת היו מלאים דונג וכך גם המיטה שלי,אבל הרופא טען שאין שום דלקת.זה נמשך ושמתי את טיפות האוטידין,האוזן שוב נסתמה,אך ביום ראשון כבר חלה הקלה מרשימה וכבר לא כאב.כתוצאה מכך באותו הלילה של ראשון ובבוקר של שני לא שמתי טיפות,אבל הכל היה טוב.אבל פחדתי שזה יחזור,אז בערב של יום שני שמתי טיפות,ועכשיו חזרה לי הדלקת ובגדול,רק בהרבה יותר חריף:כל האוזן שלי מלאה במוגלה ובדונג,היא שוב פעם נסתמה,יש גרד חזק מאוד בתוך האוזן,שוב פעם קשה לי לאכול ובעת האכילה מופיע הגרד מלווה בהתקפים של כאב.הלכתי לרופאה היא אבחנה דלקת אוזן חיצונית וביקשה לשים טיפות מי חמצן 3% למשך חמישה ימים וטיפות לקרומיצין למשך שבעה ימים.האוטידין כבר לא עוזר מבחינת הכאב,גם לא כדורים משככי כאבים(אקמול).שמתי את טיפות המי חמצן שפתחו קצת את התעלה,וכעבור כחצי שעה היא נסתמה שוב,כאשר כל הזמן גולש מוגלה החוצה והאוזן מגרדת וכואבת ואני מרגיש תחושה של כובד באוזן.בנוסף יש לי לפעמים צלילים בתוך האוזן,ואפילו דופק.
מה לעשות?!?!מחר אני הולך שוב הפעם לרופא אף אוזן גרון,אבל אני לא יודע מה יהיה עם זה,כבר שבוע ויום יש לי את זה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
ד''ר אביגיל ארד04/06/2011סוג כזה של שאלה, אין אפשרות לענות בפורום זה. טיפול בדלקת חיצונית הוא אכן באמצעות ניקוי במי חמצן אם יש הרבה הפרשה וטיפטוף טיפות אנטיביוטיות כפי שקיבלת. חשוב מאד לא להרטיב כלל את האוזן במקלחת. אם אין שיפור יש לגשת שוב לרופא א.א.ג להמשך טיפול. לעיתים יש צורך בטיפול אנטיביוטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?