מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אף סתוםיניב02/06/2011
שלום רב,
בחודשים האחרונים אפי סתום כמעט לחלוטין, ומונע ממני איכות חיים תקינה מבדיקות שעברתי עלה כי הבעיה הינה נזלת אלרגית, ומחיצת אף עקומה, שביחד מהווים שילוב לא נעים בכלל, בינתיים אני מטופל בתרסיסים אבאמיס ואוטריוין מהם אני לוקח בוקר וערב, כמו כן בכדור נגד אלרגיה אריוס, אתמול כשהשתמשתי בתרסיסים הנ"ל, הרגשתי שעיניי 'חמות' לא יודע איך להסביר כ"כ, יכול להיות שזה היה פסיכולוגי שכן אני יודע שכתופעת לוואי של השימוש באבמיס, יש סיכוי ללקות בלאוקומה או קטרקט (שימוש שאינו נכון בתכשיר, כך הבנתי לפחות..) כך שאחרי שהרגשתי את החום בעיניים, הפסקתי מיידית לנטול את האבאמיס, עשיתי נכון?, או שעלי לשוב ולקחת את התכשיר?, דבר נוסף, גיליתי שכשאשר אני סוגר את אפי עם 2 אצבעות טיפה מתחת לעצם באף, ודוחף דרך האף אויר החוצה (האיור אינו יכול לצאת) בעודי נושם מן הפה , אני חש הקלה בנשימה דרך אפי, האם הדבר מותר?, כאשר אני עושה כך אני חש במרכז הראש/מצח כאב כלשהו, בזמן הלחיצה וגם זמן מה אחריה, אני חושש שאני מסב לעצמי נזק רפואי נוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אף סתום - תגובה
ד''ר אביגיל ארד04/06/2011אבמיס הוא תרופה די בטוחה לשימוש גם לזמן ממושך. יש התווית נגד אם יש לך גלאוקומה. בכל מקרה שום דבר לא כדאי לקחת לאורך זמן בלי הפסקות. חשוב מאד להפסיק מיד את האוטריבין כי זו תרופה שמכניסה את האף למעגל קסמים של התנפחות יתר של הריריות. אבמיס ואריוס הם שילוב מצויין. כדאי לבדוק אצל רופא אלרגולוג למה אתה אלרגי. מותר לנשוף דרך האף בכל דרך שתרצה אבל יתכן שאתה גורם ללחץ רב באף וזה גורם תחושת לחץ בסינוסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?