אף נסתם בעיקר בלילה באחד הצדדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אף נסתם בעיקר בלילה באחד הצדדים
    קוסטה
    02/06/2011

משום מה לקראת הערב ויותר לשעות הלילה האף שלי נסתם באחד הצדדים וגם כשאני מתעורר בבוקר הוא סתום באחד הצדדים.כשאני מסנה לקנח את האף בקושי יש משהו רטוב על הנייר וגם אין נזלת.

מה שמוזר בכל העניין זה שחצי שעה אחרי שהתעוררתי זה עובר לגמרי או שכמעט לגמרי במהלך היום ואז אותו תהליך מתחיל לקראת הערב לילה.

הדבר היחיד ששמתי לב הוא שהסתימה באף מתחזקת אחרי שאני נכנס למקלחת ומוריד את הראש אבל לא יודע אם זה קשור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אף נסתם בעיקר בלילה באחד הצדדים - תגובה

ד''ר אביגיל ארד
    04/06/2011

מדובר בגודש של כלי דם בקונכיות האף. החום של המקלחת וכן הרכנת הראש, גורמים ליותר גודש ולכן האף סתום. גם הצד שישנים עליו נסתם יותר בגלל אותה נטיה של כלי הדם להתנפח. גש לבדיקת א.א.ג. אולי יוכל להועיל לך עם תרסיסים שונים. הימנע מטיפות אף מכווצות כלי דם כגון אוטריבין ודומיו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בבעיה דומה

אבי
    25/06/2011

השמח להיות איתך בקשר אני במצב כמו שלך
    המסנגר שלי
    [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האף נסתם בלילה

אדי
    26/06/2013

גם אני בבעייה דומה,השמח לשמוע אם יש טיפול שיכול לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו