עזרה..מחלת ים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה..מחלת ים
    בן
    11/06/2011

שלום!

שמי בן ואני חייל שסובל ממחלת ים (מחלת נסיעות) מגיל קטן...אני רוצה לברר איזה רופא יכול לעזור לי ולתת לי טיפול או לפחות לגרום לי שהצבא יכיר בזה... אני משרת בתפקיד בעל אופי שדורש אחריות והחולשה לנסיעות שיש לי פוגעת בזה מאוד וגם מקשה עליי מאוד בשירות..איזה רופא אמור לעזור לי..אף אוזן גרון או נירולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה..מחלת ים

הוספת תגובה

• עזרה..מחלת ים - תגובה

ד''ר רועי הוד
    12/06/2011

אפשר גם א.א.ג או נוירולוג, אין הרבה מה לעשות פרט לקחת כדורים שיקלו על ההרגשה לפני כניסה לים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה על המחלת ים

בן
    17/06/2011

אני יפרט טיפה יותר...אני משרת בתפקיד בקרה אוירית עם מלא אחריות וכל תחילת שבוע שאני בא לבסיס אני כאילו נאנס מהנסיעה הזאת וזה משפיע עליי בהמשך כל היום ואני כבר לא מסוגל לסבול את זה יותר..ואני לא רוצה לסבול כל השירות שלי מנסיעות וממשפטים כביכול בגלל זה...השאלה שלי אם רופא אף אוזן גרון יכול להעזור לי בעניין הזה או לפחות שהצבא יכיר בזה וימנע ממני את כל הסבל הזה..ואני באזרחות הייתי לוקח טרבמין לפני נסיעות,אבל אני לא יכול להרשות לעצמי לקחת את זה כי זה עושה אותי ישנוני...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו