מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות והכוונהאברהם14/06/2011
שלום ! אני בן 27 בריא מאוד בדרך כלל!לפני כשנה נפל לי הפלאפון לרצפה ומאז התחילו סדרה של תופעות שהתגברו עד לכמעט קריסה של הגוף
אני סובל מהתופעות הבאות:
-לחץ באוזן ימין וצד ימין של הראש
-כאבים בכל איזור האוזן
-סחרחורות/ראש תפוס
-זרמים בראש מאיזור האוזן עד למצח
-תחושת מועקה בבטן(וצרבות)
-זמזום פנימי בחלק האחורי של הראש בעת דיבור
-תחושה של בלגן בראש(כמו ADHD ומחשבות לא הגיוניות))
עוויתות(טיקים) בראש וברגל
תחושת זרם בחלק האחורי של הראש ובעיקר בצד ימין
הראש תפוס,אם אני מתכופף מרגיש לחץ בראש ממש חזק
אי סבילות לרעשים לעיתים(שומע קול נורמלי מאוד חזק)
-איסבילות מוחלטת לדיבור בפלאפונים(מדבר רק ברמקול או באוזנייה, אם אני מצמיד את הפלאפון לאוזן הראש "מתפוצץ" והתופעות מקצינות).
חולשה קשה בעיקר ברגליים.
אני שומע באוזן ימין בלבד מלידה
אציין שעברתי בידקת סי.טי ע"ש צווארי וראש שיצאה תקינה,ו MRI ראש תקין,כמו כן בדיקת שמיעה הייתה תקינה באוזן בה אני שומע שהיא גם האוזן הלוחצת /כואבת.
לפני כחודש טופלתי באנטיביוטיקה בעקבות טיפול שיניים והתופעות התמתנו(בעיקר הזרמים בראש והסחרחורות)
מה שעזר מאוד היו כדורי דקסמול סינוס,שהתחלתי ליטול אותם לפני כ10 ימים והחזירו אותי לחיים(פשוטו כמשמעו).וכמו כן טיפול בסינופד,אך עדיין כאשר אני מפסיק ליטול אותם התופעות חוזרות במלוא חומרתן,כן שהייה מתחת למים בבריכה מאוד הועילו לי,אך כאמור עדיין אני סובל מחלק מהסימפטומים(זרמים בראש האחורי,אוזן סתומה,חוסר ריכוז,סחרחורות לעיתים,תחושת מועקה בבטן וצרבות)
הרופאים שלי לא נותנים לי מענה וטוענים שמדובר בתופעות של חרדה,לאחר טיפול בציפרלקס לא השתנה כלום!!!
נטורופתית שביקרתי אצלה טוענת שמדובר בחוסר חמור בויטמין B6 ובקנדידה.
ייתכן שמדובר בנוזלים באוזן הפנימית??? או בממצא הקשור לאוזן??? א.א.ג הפנה אותי לאוטונוירולוג בלין בחיפה להמשך ייעוץ ובירור.
אני מרגיש ממש חולה וחיי ממש נפגעו מכך.מקווה שתוכלו לאבחן את הבעיה ולתת לי פתרון הולם או כיוון טיפולי כלשהו,כי אני די מיואש
בתודה מראש,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות והכוונה - תגובה
ד''ר דן גוטמן16/06/2011לא יודע ממה לא יודע מה לענות לך על שאלתך. קשה כאן באינטרנט לפתור את הבעיה ויש לגשת לטיפול של רופא מתאים
סליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?