מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיית ליחה ושיעול שכואב בחזהאורלי24/06/2011
ההודעה היתה:
שלום, אני שמחה למצוא את הפורום הזה.
אני סובלת כבר שנים מכמה בעיות שהקשה בהן היא ליחה וקינוח אף תמידיים. התופעה זכורה לי עוד מגיל 8.
לעולם לא לקחתי תרופות אלא רק טיפולים הומיאופטיים ותזונתיים שלא תמיד צלחו. התזונה היא גורם משמעותי המשפיע על כמות הליחה והשיעולים. חלב ושמן הם הבעיתיים אך המצב כיום הוא שלא משנה מה אני אוכלת, אחרי כל ארוחה אני נחנקת מליחה.
בחודשים האחרונים סבלתי מסטרס רב, והתזונה שלי גם לא היתה טובה. אני לא שמנה וגם לא אוכלת ג'נק פוד אך עדיין חלב ושמן ושוקולד. כמות השיעולים גדלה מאוד, וגם קינוחי אף (הנזלת שקופה) בהשוואה לשנים קודמות. התווסף גם סוג של לחץ בחזה, מרגיש כאילו הליחה הגיעה כבר עד לשם, ואני צריכה להוציא אותה ע"י שיעול קולני, דבר שלא היה בעבר.
גם לפעמים הנשימה פתאום לא סדורה ואני צריכה לקחת כמה נשימה כדי להסדיר אותה, תהליך שלפעמים לוקח שעה או משהו כזה. לפעמים זה סתם קורה, ולפעמים "פספוס" הנשימה הזה "החסרת פעימה" קורה אם התעצבנתי ממשהו.
נאמר לי ע"י הרבולוג כי אולי יש בעיה בניקוז של נוזלים שמצטברים על הבלוטות. מה זה אומר? זה נכון?
לגבי אלרגיה- בשנים שעברו גילו אצלי אלרגיה לעונות מעבר שמתבטאת באסטמה של העור (כנראה מושפע גם מסטרס), וכשעשו לי את הבדיקות אלרגיה בידיים ובגב לא מצאו כלום (בדיקה שנעשתה בגיל 14-15 בערך).
תודה רבה,
אורלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית ליחה ושיעול שכואב בחזה - תגובה
ד''ר רועי הוד25/06/2011ישנם מספר מצבים שגורמים לגודש אפי, נזלת, גרד, דמעת וכו', הם יכולים להיות אלרגיים או לא. למצבים אלרגים יש בדיקות עוריות. מצבים לא אלרגיים יכולים להיות כתוצאה ממזון, מזג אויר, וכו'. ניתן לנסות סוגי תרופות שונים כדי לראות אם יש הקלה בהרגשת הגודש/ליחה. גשי לרופא א.א.ג מומחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נחירים סתומים מעל לחודשיים וקושי בשינה
אוזניים סתומות אטומות מלאות מלווה בצפצוף
אף סתום לאחר שני ניתוחי סינוסים
חור לאחר ניתוח שקדים משמאל לענבל
רקמה רירית מיקום -בירור
אטמים מותאמים אישית - התייעצות
טרגימנל נוירולוגיה וmri- בירור
נזלת וגודש ברירית האף
תוצאות ct סינוס- בירור
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?