שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    דור
    26/06/2011

שלום ומקווה שתוכלו לכוון אותי למקום הנכון. אציין כמובן שאני בצבא הקבע.

יש לי בעיה שהתחילה לפני יותר מ7 חודש. התחילו לי כאבי גרון חדים.
    הלכתי לרופא אף אוזן גרון בחר"פ דרום וציינתי שיש לי בעיה של אפטות ואני חושד שיש לי כזו בגרון.
    אחרי מבט הוא אמר שאני צודק וצריך לחכות.
    אולם הבעיה רק החמירה והעמיקה. אם קודם ה"פצע" היה קרוב ללוע הרי שהרגשתי עם כל יום שעובר שהכאב דועך וחוזר. וכל פעם שהוא חוזר הרגשתי אותו יותר עמוק בגרון.
    הכאבים החריפו למצב שאני לא מצליח לבלוע אוכל אלא בעזרת מים . כל מוצק ונוזל שנכנסים לי בגרון מכאיבים לי נורא וגורמים לי לעוויתו של כאב בפנים.
    בנוסף יש לי הקרנה באוזן שמאל של כאב.
    ניגשתי לפני חודש וחצי לאף אוזן גרון והוא אמר שהוא לא רואה משהו ברור. ושלח אותי לבדיקות דם ומשטח גרון.
    אחרי שבוע נהוג לשלוח את התוצאות למרפאת האם ומשם לזמן את הנגד או החייל באם התוצאות לא טובות... וכבר חודש לא זומנתי. לכן קבעתי תור לרופא הכללי.
    אז שאלתי היא זו...
    מה עליי לבקש מהרופא שיפנה אותי לאילו בדיקות בדיוק.
    בנוסף רציתי לדעת לפי ניסיונכם הרב מה אתם חושבים שיש לי או לפחות מה האפשרויות.
    אציין גם שהבעיה מלווה בליחה רבה ונורא צהובה ואני לא מנוזל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• שלום רב - תגובה

ד''ר רועי הוד
    27/06/2011

קשה לי לענות על השאלות ללא בדיקה. יכול להיות ומדובר בדלקת גרון, סינוסיטיס, סתם צינון וכו'. קבע פגיה לרופא א.א.ג מומחה כדי שיאבחן את הבעיה וידע לטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שוב

דור
    28/06/2011

הייתי היום אצל הרופא והוא הפנה אותי לבדיקת הליקובקטר פילורי
    זה נשמע הגיוני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו