בקע מפשעתי- מודאגת!

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• בקע מפשעתי- מודאגת!
    יוני
    03/07/2011

שלום
    עשיתי היום אולטרסאונד עקב כאבים במפשעה ובירך,כמו כן עשיתי מיפוי עצמות,ששם מסתבר גילו דלקת פעילה במפרק הירך, הטכנאי של האולטראסאונד אמר לי שכנראה יש לי בקע,(התשובה תיהיה בעוד יומיים)לפני שנה נותחתי במעי הוצאת גידול בפתיחה מלאה, לשאלתי - האם יש דחיפות לבצע ניתוח בקע? האם ניתן לעשות זאת בשיטה לפרסקופיה? כמו כן ידוע לי שיש לי גם בקע טבורי קטן.

מודאגת ואודה לכם על התשובה
    יונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקע מפשעתי- מודאגת!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע מפשעתי- מודאגת! - תגובה

ד''ר דני רוזין
    03/07/2011

אין דחיפות, וגם עדיף לברר קודם האם מקור הכאבים הוא אכן בקע או בכל זאת המפרק או כאב אורטופדי אחר.
    עקרונית יש אופציה ללפרוסקופיה, אך צריך לוודא שהצלקת הקודמת אינה מפריעה.  

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ועוד שאלה

יונית
    03/07/2011

האם ניתן להמשיך לחיות עם הבקע ללא ניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ועוד שאלה - תגובה

ד''ר דני רוזין
    04/07/2011

עקרונית כן, היום יותר מקובל שבקעים קטנים שאינם מפריעים או כואבים ואינם גדלים משמעותית אינם מחייבים ניתוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו