כאבים אחרי ניתוח פונדופליקציה בקיבה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבים אחרי ניתוח פונדופליקציה בקיבה
    אורן
    08/01/2008

לדר אריה אריש שלום רב אני אחרי שני ניתוחים של פונדופליקציה בקיבה לתיקון בקע ורפלוקס. מאז הניתוח האחרון שעברתי ליפני כשנתיים אין לי יום מנוחה עים תלונות של כאבים.קשיים בבליעה
    לחץ בבטן. נפיחות ואי נוחות אפיגסטרית החליפו לי בעיה והוסיפו לי בעיות הרפלוקס אומנם הישתפר והיום אני סובל מכל התלונות שציינתי חזרתי מיספר פעמים אל הרופא המנתח הוא אומר שהוא לא יודע מה לעשות והרים ידיים ואני נישארתי עים הבעיה מחפש רופא שיעזור לי או שיפנה אותי לעזרה מרופא מומחה . קיבלתי מהרופא המנתח מיכתב סיכום שכתוב בו אים אני מעוניין בביטול חלקי או מלא של הפונדופליקציה וידוע שהכאבים הם מהניתוח ולא אני הבאתי אותם על עצמי לציין שבכלל לא היו לי כאבים ליפני הניתוח בגדול יש לי בעיית הצירות באזור וושט קיבה ושאני סובל מכליאה של אוויר כמה שאני אחזור לרופא המנתח זה יהיה לשווא לטענתו הוא לא יודע מה לעשות . ואני נישארתי ככה עים הסבל מחפש רופאים שיעזרו לי בימקום שגם אים הוא לא יודע מה לעשות . היה צריך להפנות אותי ולהמשיך לידאוג לי . דר אריש אני מבקש אים תוכל לייעץ לי במתן פיתרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים אחרי ניתוח פונדופליקציה בקיבה

ד''ר אריה אריש
    11/01/2008

שלום רב
    האם ביצעת גסטרוסקופיה או צילום בליעה? האם המעבר מוצר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו