המשך לגוש בגודל זית

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• המשך לגוש בגודל זית
    ויקי
    09/01/2008

שלום ד"ר אמרתי שאני יחזור .אז ככה הייתי באולטראסנד וכמו שאמרת זה גוש שומני.וככה רשום.באזור הממצא המשושי מודגם גוש ואקוגני אובלי תת עורי בגודל 27 מ"מ ועומק 13 מ"מ גבולות הגוש חדים והמבנה אחיד מתאים לליפומה קיים משטח הפרדה ברור בין הגוש לבין השריר מתחתיו..וזה שבדק אותי אמר שזה יכול לגדול וצריך להיות במעקב אצל הרופא.ואם אני רוצה לנתח את זה אז אני צריכה פלסטיקאי. הגוש הוא בזרוע ביד שמאל.ד"ר רציתי לדעת למה הכוונה .במכתב ואם אני צריכה לנתח אז איך זה הולך פלסטיקאי עולה כסף איך זה הולך?או שזה לא יכול לגדול ולא חובה לנתח?תודה ד"ר אשמח אם תענה לי ואשמח לקבל תגובות מכולם.יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך לגוש בגודל זית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לגוש בגודל זית

ד''ר אריה אריש
    11/01/2008

אין צורך ללכת לפלסטיקאי, את יכולה להינתח אצל כירורג.
    הגוש בהחלט יכול לגדול.
    המלצתי היא להסיר את הגוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש

ויקי
    11/01/2008

תודה ד"ר האם זה הרדמה מקומית? ולמה לא צריך פלסטיקאי לא נישאר סימן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש

ד''ר אריה אריש
    17/01/2008

קרוב לודאי שהניתוח יתבצע בהרדמה מקומית, צלקת תהיה בכל מקרה: גם אם הניתוח יתבצע ע"י פלסטיקאי וגם אם יבוצע ע"י כירורג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו