מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בנוגע לתפריםבר20/07/2011
לפני כ3 שבועות עברתי ניתוח תיקון רצועות בקרסול....גיבסו לי את הרגל התאוששתי וחזרתי הביתה....
אתמול הייתי אמור ללכת לביקורת, הורדת תפרים וגיבוס מחדש של הרגל..
לצערי אתמול הייתה שביתת רופאים ודחו לי את התור לעוד שבוע..
לפי איך שאני רואה את המצב, השביתה תימשך עוד זמן רב..
השאלה שלי...האם התפרים אחריי יותר מדי זמן גורמים נזק? זיהום? משהו בילתי הפיך?
מתי אני אמור להרגיש שהמצב מגיע למצב מסוכן? היות ואני עם גבס אז אני אפילו לא רואה את התפרים?
תודה לעוזרים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלה בנוגע לתפרים - תגובה
ד''ר דני רוזין20/07/2011עוד שבוע לא ישנה הרבה. אם יש חום או כאב חדש אז צריך לחשוש מדלקת- אבל הסיכון נמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד שאלה..
בר20/07/2011וכמה זמן תפרים אמורים במקסימום להישאר?
זמן שיכול להוות לי אינדיקציה?
ותודה על התשובה המהירה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ועוד שאלה.. - תגובה
ד''ר דני רוזין20/07/2011זה גם תלוי בסוג התפרים ומידת הגרוי שהם גורמים לעור מסביב (ראיתי תפרי נילון שנשארו שנה בלי להפריע), אבל ככלל לא צפוי אסון גדול גם אם ישארו עוד שבוע שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)