פירסינג בטבור

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• פירסינג בטבור
    ליאן
    27/07/2011

שלום יש לי שאלה ממש דחופה: אני בת 17, ועשיתי לפני שבועיים בערך פירסינג בטבור. בהתחלה הוא היה בסדר לא כאב ולא כלום אבל לאט לאט העיגול העליון של העגיל שמעל הטבור התחיל להיות טיפה אדום מיסביב. מיום ליום הוא ניהיה עוד יותר אדום, התחיל טיפה להתנפח לי מסביב.
    העגיל הקטן כאילו התחיל לשקוע בתוך הבטן עד שכמעט לא רואים אותו רואים רק מקודה ממש קטנה של ברזל אבל בקושיי ומדי פעם יוצא לי טיפה מוגלה משם.
    אני מורחת שלוש פעמים ביום על המקום מישחה אנטיביוטית שקוראים לה סינטומיצין אך זה לא עוזר ומיום ליום זה ניהיה יותר כואב. האדום מסביב לעגיל הוא לא בכל הבטן רק מסביב לעגיל אבל הוא בולט מאוד. מה עלי לעשות? יכול להיות שיש לי שם זיהום?!
    אשמח לתשובה מהירה תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פירסינג בטבור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פירסינג בטבור - תגובה

ד''ר דני רוזין
    27/07/2011

זה אכן נשמע כמו זיהום, לעתים האנטיביוטיקה במשחה אינה מספיקה וצריך כדורים, ולעתים אין ברירה אלא להסיר בינתיים את העגיל. ממליץ לגשת לרופא שיבדוק ויחליט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו