גרד מטריד במשך שנה...

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• גרד מטריד במשך שנה...
    פנינית
    13/08/2011

שלום אני בת 38 וכשנה בערך אני סובלת מגרד מטריד באזור פי הטבעת בפנים ןמחוצה לו .גרד באזור השפתיים החיצוניות והדגדגן וגרד בתוך האוזניים היה גם בתוך האף אבל זה עבר. כעיקרון מבושה אני לא ניגשת לבדיקה אני יודעת שאין ברירה ובסוף זה יקרה ....הגרד נוראי בעיקר בלילה מה הקשר של הגרד באותן מקומות אלו ולמה גם באוזניים ???יש לציין שאין לי תולעים וגם שעברתי לפני שנתיים ניתוח להסרת פוליפים ופיסורה.הייתי אצל רופאת עור שנתנה לי ללא בדיקה תרופות משחתיות נגד הגרד בפות ובאוזניים וכדורים לאלרגייה ,אך זה לא עוזר ולא פותר את הבעייה ...האם תוכל להעריך ממה זה נגרם בעצם???ולאיזה רופא עליי לפנות??? תודה מראש!!!!!!!1

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד מטריד במשך שנה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד מטריד במשך שנה... - תגובה

ד''ר דני רוזין
    14/08/2011

לאניודע לגביהאוזניים, אבל נראה שאין מנוס מלהיבדק ע״י פרוקטולוג וגינקולוג. אם לא ימצאו גורם מקומי ניתן להתקדם לכיוונים אחרים (רופא פנימי, מומחה לאלרגיה או אפילו רפואה אלטרנטיבית)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו