חשד לבקע

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• חשד לבקע
    שוש
    17/08/2011

שלום
    לפני כחודשיים ילדתי תינוקת מקסימה בניתוח קיסרי (רביעי שלי), יום למחרת הניתוח התפשט שטף דם גדול על הבטן שנעלם לאחר כשבועיים, אבל נשארה נפיחות בבטן מתחת לטבור שיצרה אי סימטריות בין צד ימין לשמאל.
    נשלחתי ע"י הכירורג לבצע סונר דופן הבטן אשר חשד לבקע. בסונר נכתב כי הודגם שטף דם בקו האמצעי מתחת לאפונארוזיס באורך כ 2.31 ס"מ עם המשכיות של שטף דם כ 4.44 ס"מ לתוך השרירים פרימידאליס ורקטוס אפדומיניס מצד שמאל הגורם בחלק בשמאלי של הבטן להרחבת השרירים.
    בנוסף הודגמו שטפי דם בחלקם נוזליים בחלקם עם קרישי דם.
    רציתי לדעת מה הפירוש של תוצאות בדיקה זו? האם יש טיפול לבעיה או שהיא אמורה להעלם עם הזמן? האם אני אצרך לעבור ניתוח או איזושהי התערבות כירורגית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד לבקע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד לבקע - תגובה

ד''ר דני רוזין
    18/08/2011

לעתים לוקח לשטפי דם נרחבים מן רב, חודשים, עד ספיגה מלאה. סבלנות. אין מה לנתח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשד לבקע

שוש
    18/08/2011

תודה לך על תשובתך המהירה.
    רציתי לדעת, האם מבחינה פיזית אני יכולה לחזור לפעילות מלאה? להרים דברים כבדים וכו'.....?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשד לבקע - תגובה

ד''ר דני רוזין
    18/08/2011

אם את לא מרגישה מגבלות או כאב אז אין בעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו