חוקן האם זה טוב או רע .

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• חוקן האם זה טוב או רע .
    יעל 000
    25/08/2011

ד"ר אני סובלת מפיסורה שלוש שנים וכשאני הולכת לשירותים אני מרגישה כאב עצום ביציאות ,הלכתי לרופא מסתבר שיש לי פסורה הביא לי משחה משחה מאוד יקרה ISDNO 2 nifedipine0.2% אבל זה לא עוזר ליצאות ולא משחרר קצת מרגיע את המקום אבל לא משחרר, אז אני נאלצת לעשות חוקן עצמי בשירותים עם בקבוקון קטן עם מים וזה מקל עלי ואז אני עושה את צרכיי, בלי החוקן אני פשוט זועקת לשמים וגם מדממת טיפה והפיסורה פשוט נפתחת ואז מתחיל האכאב וזה סבל של יום וחצי יומיים האם להכניס מים לגוף בכמות של 133 מלגרם בשירותים יכולה לפגוע במשהו בגוף שלי? ואם זה מותר להכניס מים לרקטום כל בוקר אם זה לא יוצא בקלות? אשמח את תייעץ לי כי לגשת לרופא אני כבר לא אגש פוחדת מהבדיקה היה לי מספיק פעם אחת ואני מטפלת בעצמי כבר שנה לבד. האם ענבים ירוקים פותרים את הבעיה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוקן האם זה טוב או רע .

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוקן האם זה טוב או רע . - תגובה

ד''ר דני רוזין
    26/08/2011

חוקן זה לא רע או מסוכן, אבל זה לא בדיוק הטיפול לפיסורה, ואם אין הטבה בטיפול במשחה אז כדאי לשקול ניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוץ מניתוח יש עוד משחת פלא להרגעה .

יעל 000
    29/08/2011

האם יש משחה שמרגיעה מידית אולי מחו"ל או בארץ אם ידוע ? ומה ניתן לאכול בכדי שיהיו לי יציאות קלות במיוחד בבוקר מים לא עוזר ענבים פרות עושה לי כאבי בטן , באוכל רגיל אני פשוט לא מסתדרת,אני שותה נס קפה בבוקר ופוחדת לאכול פרוסה עם גבינה או כל דבר אחר. כי אחרי זה קשה לי ואז אני עושה חוקן, לגבי החוקן לא הבנתי ,האם מותר או אסור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוץ מניתוח יש עוד משחת פלא להרגעה . - תגובה

ד''ר דני רוזין
    29/08/2011

לא מכיר משחת פלא... רצוי להרבות בסיבים תזונתיים.
    לגבי החוקן- כתבתי, לא שאסור, ואם זה טוב לך אז לבריאות, אבל זה לא הטיפול לפיסורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דני תודה רבה לך על העזרה.

יעל 000
    30/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו