מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוקן האם זה טוב או רע .יעל 00025/08/2011
ד"ר אני סובלת מפיסורה שלוש שנים וכשאני הולכת לשירותים אני מרגישה כאב עצום ביציאות ,הלכתי לרופא מסתבר שיש לי פסורה הביא לי משחה משחה מאוד יקרה ISDNO 2 nifedipine0.2% אבל זה לא עוזר ליצאות ולא משחרר קצת מרגיע את המקום אבל לא משחרר, אז אני נאלצת לעשות חוקן עצמי בשירותים עם בקבוקון קטן עם מים וזה מקל עלי ואז אני עושה את צרכיי, בלי החוקן אני פשוט זועקת לשמים וגם מדממת טיפה והפיסורה פשוט נפתחת ואז מתחיל האכאב וזה סבל של יום וחצי יומיים האם להכניס מים לגוף בכמות של 133 מלגרם בשירותים יכולה לפגוע במשהו בגוף שלי? ואם זה מותר להכניס מים לרקטום כל בוקר אם זה לא יוצא בקלות? אשמח את תייעץ לי כי לגשת לרופא אני כבר לא אגש פוחדת מהבדיקה היה לי מספיק פעם אחת ואני מטפלת בעצמי כבר שנה לבד. האם ענבים ירוקים פותרים את הבעיה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חוקן האם זה טוב או רע . - תגובה
ד''ר דני רוזין26/08/2011חוקן זה לא רע או מסוכן, אבל זה לא בדיוק הטיפול לפיסורה, ואם אין הטבה בטיפול במשחה אז כדאי לשקול ניתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוץ מניתוח יש עוד משחת פלא להרגעה .
יעל 00029/08/2011האם יש משחה שמרגיעה מידית אולי מחו"ל או בארץ אם ידוע ? ומה ניתן לאכול בכדי שיהיו לי יציאות קלות במיוחד בבוקר מים לא עוזר ענבים פרות עושה לי כאבי בטן , באוכל רגיל אני פשוט לא מסתדרת,אני שותה נס קפה בבוקר ופוחדת לאכול פרוסה עם גבינה או כל דבר אחר. כי אחרי זה קשה לי ואז אני עושה חוקן, לגבי החוקן לא הבנתי ,האם מותר או אסור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חוץ מניתוח יש עוד משחת פלא להרגעה . - תגובה
ד''ר דני רוזין29/08/2011לא מכיר משחת פלא... רצוי להרבות בסיבים תזונתיים.
לגבי החוקן- כתבתי, לא שאסור, ואם זה טוב לך אז לבריאות, אבל זה לא הטיפול לפיסורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדני תודה רבה לך על העזרה.
יעל 00030/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)