מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ציפורן חודרניתחסוי לוי27/08/2011
שלום לכל המומחים!
אני בת 18.
לפני שנה בערך היו לי כאבים בבוהן ואובחן כי יש לי ציפורן חודרנית. אמרו לי שהסיבה כנראה גזירה לא נכונה של הציפורן... בחרתי לעשות ניתוח להסרה של החלק הבעייתי של הציפורן ולא לחכות שאולי זה יסתדר לבד. אחרי שנה החלק שהוסר צמח ואני שוב חשה בכאב הנורא שהיה לי בהתחלה. כל מהלומה קטנה בבוהן כואבת לי, אני מרגישה שמכניסים לי סכין! יש כרגע נפיחות קטנה, ואדמומיות. אני לא מבינה איך עוד לפני שזה צמח לגמרי זה שוב עושה לי בעיות. אני אצטרך לעבור שוב ניתוח? יש לי קצת טראומה מהמחט של ההרדמה...
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציפורן חודרנית - תגובה
ד''ר דני רוזין27/08/2011סימני הדלקת עכשיו ניתנים לטיפול מקומי במשחה אנטיביוטית, והשרייתו כף הרגל המי סבון פושרים לריכוך האיזור והקלה. הניתוח למצב דלקתי פעיל הוא הסרת חלק מהציפורן, אך מניסיונך את רואה שזה עלול לחזור השאלה היא מה לעשות לאורך זמן אם יש נטיה לציפורן חודרנית. ישנו ניתוח רדיקלי יותר שבו הורסים את תאי הציפורן ומונעים צמיחה מחדש- אבל זה לא אסתטי.
לדעתי הטיפול הנכון הוא מניעה, על ידי גזירה דוקא הפוך ממה שלרוב מומלץ- כן להיכנס עם המספריים לפינה ולהסיר אותה, אבל להקפיד לעשות זאת לעתים תכופות יחסית ולא לתת לציפורן לצמוח שוב לתוך הבשר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת אומרת
חסוי לוי27/08/2011שאני אצטרך לגזור פעם בשבוע את הפינה כדי שהציפורן לא תגדל? ותמיד תהיה לה נטייה להכנס לבשר? וכשאתה אומר שהטיפול בשורש לא אסתטי אתה מתכוון בגלל שהציפורן לא תגדל שוב?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
זאת אומרת - תגובה
ד''ר דני רוזין27/08/2011כן, תנסי תקופה לשמור על פינה גזורה, לדעתי זה עדיף על הוצאת קטע ציפורן, ואם הורסים את תאי מיטת הציפורן אז באמת נשארים עם קטע חסר לתמיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי. תודה!!
חסוי לוי27/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)