אבצס אצל תינוקת בת שנה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• אבצס אצל תינוקת בת שנה
    יסמין
    29/08/2011

יש לי תינוקת כבת שנה שיש לה אבצס ליד פי הטבעת יש לציין שהוא ניפתח במיון ילדים היא היתה מאושפזת וקיבלה אוגמנטין דרך הוריד כיום היא בבית והמקום עדיין פתוח וניראה כי המוגלה ניראת אך לא מופרשת היא ניראת מעט גושית וכמו תקועה בפנים הפתח דיי גדול היא התחילה לשלשל וזה גורם לה לצרחות של כאב אינני יודעת מה לעשות כדי להפחית את הכאבים ואיך לטפל זה בצורה טובה כדי שזה יתרפא הסבירו לי שכמעט בכל המיקרים זה בא והולך ולפעמים צריך טיפול כירוגי אני ממש אובדת עצות רק אתמול היא השתחררה ממיון החום ירד לה במיון אבל בליליה היא עלתה לשוב לכ40 מעלות חום ראיתי שני פצעים שיצאו לה בברכיים ניראה כמו עקיצה גדולה של יתוש והפחד שלי שזה גם אבצס אני אובדת עצות אני ישמח לדעת אים יש טיפול שאני יכולה לעשות בשבילה לאן לפנות ואת מי לשאול בשביל לעזור לה אים יש מומחה לזה אני ישמח ללכת האים יש בדיקת דם מסוימת שהיא צריכה לעשות?
    עשו לה בדיקות של :תפקודי קרישת דם G6PD
    מבדלת שקיעת דם
    תפקודי כליה אלקטרוליטים
    האים יש עוד בדיקה שהיא אמורה לעשות?
    יש לציין שהילדה לפני כ3 שבועות סבלה ממחלת הנשיקה האים יש הקשר לאבצס שהיא חטפה ? אני ישמח לתשובה מיידית תודה מראש יסמין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אבצס אצל תינוקת בת שנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבצס אצל תינוקת בת שנה - תגובה

ד''ר דני רוזין
    29/08/2011

לא חושב שיש קשר למחלת הנשיקה.
    ניקוז האבצס מאפשר למוגלה לצאת אבל עד שהדלקת חולפת לגמרי, עם אנטיביוטיקה, יכול לקחת עוד מס' ימים.
    יש לטפל להורדת החום והכאב (אקמול), ולהמתין יום יומיים, ואם אין הטבה- לפנות לרופא הילדים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו