כאבים במפשעה ובמפשעה העליונה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבים במפשעה ובמפשעה העליונה
    אור
    07/09/2011

באימון שחייה לפני חצי שנה בערך שמעתי קליקים חזקים ולא רגילים בזמן ששחיתי חזה
    הקליקים היו במפשעה.. הרגשתי כאב ולא יכלתי להזיז את הרגלים עד למחרת
    הלכתי ל 3 אורתופדים/כירורגיה אחד אמר לי דלקת בגידים..אחד אמר לי להשתעל ואמר שתפוס לי השריר...ואף אחד לא עשה צילום או משו
    אני בן 16 וחצי אני לא שוחה חזה ...כל פעם שאני שוחה אני מרגיש קליק -כאילו אם אני סוגר את הרגלים בהתנגדות של משו-מים-או משקולות-אני שומע קליק במפשעות שמשתק אותי
    אתמול באימון הייתי צריך לזחול מהר אז כל פעם שמעתי קליק ועוד קליק ועוד קליק...היום אני בקושי יכול להרים את הרגל... אני שומע קליקים במפשעה העליונה
    פעם לא היה לי שקע ולא היה לי בעיות במפשעות..אני כבר לא יודע למי ללכת
    שלום עופר
    באימון שחייה לפני חצי שנה בערך שמעתי קליקים חזקים ולא רגילים בזמן ששחיתי חזה
    הקליקים היו במפשעה.. הרגשתי כאב ולא יכלתי להזיז את הרגלים עד למחרת
    הלכתי ל 3 אורתופדים/כירורגיה אחד אמר לי דלקת בגידים..אחד אמר לי להשתעל ואמר שתפוס לי השריר...ואף אחד לא עשה צילום או משו
    אני בן 16 וחצי אני לא שוחה חזה ...כל פעם שאני שוחה אני מרגיש קליק -כאילו אם אני סוגר את הרגלים בהתנגדות של משו-מים-או משקולות-אני שומע קליק במפשעות שמשתק אותי
    אתמול באימון הייתי צריך לזחול מהר אז כל פעם שמעתי קליק ועוד קליק ועוד קליק...היום אני בקושי יכול להרים את הרגל... אני שומע קליקים במפשעה העליונה
    פעם לא היה לי שקע ולא היה לי בעיות במפשעות..אני כבר לא יודע למי ללכת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במפשעה ובמפשעה העליונה - תגובה

ד''ר דני רוזין
    07/09/2011

אם אין ממצא בבדיקת רופא ניתן להעזר בהדמיה, לרוב אולטרהסאונד יכול לעזור, וזו הבדיקה הראשונית המומלצת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו