גרד באזור הקליטוריס

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• גרד באזור הקליטוריס
    יפה
    07/09/2011

כבר תקופה של שנה בערך אני מרגישה גרד וכאבי באזור הקליטוריס הלכתי לרופא גניקולוג אמר לי להישתמש באגיסטן לא עזר ואז היפוואגיסטן,גם לא עזר .האזור קצת נפוח אני כבר לא יודעת מה ל עשות ...חשוב לציין שאני עדיין לא קיימתי יחסים ואני בתולה אשמח לתשובה ..במה מדובר ?ושתעזרו לי בנושא ...תודה י

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרד באזור הקליטוריס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרד באזור הקליטוריס - תגובה

ד''ר דני רוזין
    09/09/2011

מציע התייעצות נוספת ואולי בדיקה במרפאה גינקולוגית שעוסקת גם ספציפית בתופעות כאלה של גרד (למשל בשיבא יש מרפאת וולווה, אני מניח שגם במקומות אחרים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

יפה
    10/09/2011

מזה מרפאת וולווה? זה כזה נדיר שרק במרפאות פרטיות ניתן להעזר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. - תגובה

ד''ר דני רוזין
    10/09/2011

לא נדיר, להפך, וזו לא מרפאה פרטית אלא ציבורית בבית חולים, פשוט מתמחים בטול בבעיות של הווליום (פות)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו