מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- באזור העכוז יש חלק ששערות שם צמחו מתחת לעורד``ר דני רוזין03/11/2011
שלום ד"ר
הכירוג אבחן אצלי בעיה שממה שהבנתי באזור העכוז יש חלק ששערות שם צמחו מתחת לעור ונוצר שם זיהום והמליץ על ניתוח שבמהלכו הוא יחתוך לי את החלק וישאר לי שם חור.
הניתוח עצמו לוקח בערך חצי שעה.
עכשיו ברצוני לשאול האם זה ניתוח חשוב שיש עדיפות לעשות אותו בבית חולים פרטי באסותא למשל ולהוסיף 500 שקל דמי השתפפות? או ללכת לבית חולים ציבורי....?
והניתוח עצמו אמור לכאוב אחר כך?
תופעות לוואי?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ציסטה בעצם הזנב - תגובה
ד''ר דני רוזין03/11/2011ההבדל פרטי-ציבורי במקרה של סינוס פילונידלי אינו קריטי לעומת השאלה איזה ניתוח עומדים לבצע, יש מספר ואריאציות, יותר ופחות אגרסיביות, עם פתח רחב או קטן יותר, עם סגירה או בלי, ובהתאם גם משך ההחלמה ומידת הכאבים.
יש לאחרונה נטיה לניתוחים קטנים יותר של כריתת התעלה בלבד ללא חתך גדול, אפילו בהרדמה מקומית, עם תוצאות לא רעות וכמובן הרבה פחות סבל בהחלמה- מציע לברר בכיוון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וגם
דודי03/11/2011הכירוג שלי אמר לי שהוא יבצע ניתוח עם הרדמה כללית ויחתוך ויוציא את כל הריקמה המתה......וטוב שאתה מיידע אותי לגבי אפשרות פחות כואבת ופחות סבל בהחלמה אבל השאלה איך לדרוש את זה?
איפה אני יכול לקבל המלצה לרופא כירוג מנתח טוב שיבדוק ויגיד לי אם יש אפשרות בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה וגם - תגובה
ד''ר דני רוזין03/11/2011הפורום אינו מיועד להמלצות אישיות על מנתחים ספציפיים, אך עקרונית באפשרותך לשאול את המנתח שלך על אלטרנטיבות לניתוח הגדול, או להתייעץ עם פרוקטולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דודי03/11/2011אנא תירשום לי בדיוק איך נקרא הניתוח עם ההרדמה המקומית והרבה פחות סבל....שאני ידע מה להגיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה - תגובה
ד''ר דני רוזין04/11/2011Trephination of pilonidal sinus (with punch biopter) + debridement/ curretage
סליחה על המינוחים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דודי04/11/2011שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)