באזור העכוז יש חלק ששערות שם צמחו מתחת לעור

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• באזור העכוז יש חלק ששערות שם צמחו מתחת לעור
    ד``ר דני רוזין
    03/11/2011

שלום ד"ר

הכירוג אבחן אצלי בעיה שממה שהבנתי באזור העכוז יש חלק ששערות שם צמחו מתחת לעור ונוצר שם זיהום והמליץ על ניתוח שבמהלכו הוא יחתוך לי את החלק וישאר לי שם חור.

הניתוח עצמו לוקח בערך חצי שעה.

עכשיו ברצוני לשאול האם זה ניתוח חשוב שיש עדיפות לעשות אותו בבית חולים פרטי באסותא למשל ולהוסיף 500 שקל דמי השתפפות? או ללכת לבית חולים ציבורי....?

והניתוח עצמו אמור לכאוב אחר כך?

תופעות לוואי?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה בעצם הזנב - תגובה

ד''ר דני רוזין
    03/11/2011

ההבדל פרטי-ציבורי במקרה של סינוס פילונידלי אינו קריטי לעומת השאלה איזה ניתוח עומדים לבצע, יש מספר ואריאציות, יותר ופחות אגרסיביות, עם פתח רחב או קטן יותר, עם סגירה או בלי, ובהתאם גם משך ההחלמה ומידת הכאבים.
    יש לאחרונה נטיה לניתוחים קטנים יותר של כריתת התעלה בלבד ללא חתך גדול, אפילו בהרדמה מקומית, עם תוצאות לא רעות וכמובן הרבה פחות סבל בהחלמה- מציע לברר בכיוון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וגם

דודי
    03/11/2011

הכירוג שלי אמר לי שהוא יבצע ניתוח עם הרדמה כללית ויחתוך ויוציא את כל הריקמה המתה......וטוב שאתה מיידע אותי לגבי אפשרות פחות כואבת ופחות סבל בהחלמה אבל השאלה איך לדרוש את זה?

איפה אני יכול לקבל המלצה לרופא כירוג מנתח טוב שיבדוק ויגיד לי אם יש אפשרות בכלל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וגם - תגובה

ד''ר דני רוזין
    03/11/2011

הפורום אינו מיועד להמלצות אישיות על מנתחים ספציפיים, אך עקרונית באפשרותך לשאול את המנתח שלך על אלטרנטיבות לניתוח הגדול, או להתייעץ עם פרוקטולוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

דודי
    03/11/2011

אנא תירשום לי בדיוק איך נקרא הניתוח עם ההרדמה המקומית והרבה פחות סבל....שאני ידע מה להגיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

ד''ר דני רוזין
    04/11/2011

Trephination of pilonidal sinus (with punch biopter) + debridement/ curretage
    סליחה על המינוחים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

דודי
    04/11/2011

שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו