סינוס פילונידלי חוזר

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• סינוס פילונידלי חוזר
    נטלי
    17/11/2011

היי,
    אני בת 21 לפני 4 שנים אובחנתי כסובלת מסינוס פילונידלי.
    מה שקדם לכך היו כאבים עזים וכתמים שחורים במקום הכואב שחלפו אך לאחר שנה חזרו עוצמתיים יותר וכבר הפריעו לי בתפקוד. לאחר פניה דחופה לכירורג שפתח את המקום וניקה התבשרתי כי עלי לעבור ניתוח להסרת הבעיה, עברתי את הניתוח עם הרדמה כללית והניתוח עבר בהצלחה.
    אך כיום 4 שנים לאחר הטיפול חזר כאב עמום המופיע מידי פעם.חלק ממקום הצלקת אדום לעיתים וחלק נוסף מן הצלקת ממש בתחתית נפתח מעט-יתכן שהיה פתוח זמן רב מבלי שהבחנתי.
    פניתי לרופא שניתח אך הוא טען שהכל תקין למרות שציין תחילה כי יתכן וקרה משהו אך שינה את דעתו לבסוף.גם לגבי הצלקת שנפתחה אמר כי זה שום דבר המצריך התיחסות.
    אך אני לא הייתי שקטה ופניתי לרופא אחר שטען כי הסינוס פילונידלי חזר ויהיה עלי לנתח שנית וגם אז זה עלול לחזור.
    לכן שאלתי היא: האם לדעתך מתפתח לו סינוס פילונידלי חוזר ואם כן האם ניתן לטפל ללא ניתוח ?
    אם לא חזר לדעתך, מהם הסכויים לחזרה של הסינוס פילונידלי?
    ואם כפי שאמר הרופא גם אחרי ניתוח שני יכול הסינוס פילונידלי לחזור והבעיה אינה ברת רפוי מוחלט מה ניתן לעשות?
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סינוס פילונידלי חוזר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינוס פילונידלי חוזר - תגובה

ד''ר דני רוזין
    17/11/2011

זו אכן בעיה שעלולה לחזור.
    ניתוח נוסף יקבע על פי מידת ההפרעה, אם זה לא נורא (כאב, הפרשה) ניתן להמתין.
    החדשות הטובות הן שמשום מה, לא ברור מדוע, הבעיה מתישהו נעלמת, כמעט ולא רואים את זה באנשים מבוגרים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו