מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם במצבי נראה שאפשר לוותר על ניתוח?ד``ר דני רוזין19/11/2011
שלום רב
מזה זמן מה יש לי הפרשות מצניחות הלכתי לרופא והתברר שיש לי סינוס.....
ישר הוא המליץ לי על ניתוח
אני אישית מדי פעם חווה הפרשות מלוות בריח ולפעמים קצת כאב באזור שם אחרי ישיבה או סתם ככה.....
האם במצבי נראה שאפשר לוותר על ניתוח........?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סינוס פילונידלי - תגובה
ד''ר דני רוזין19/11/2011מדובר באי נוחות והפרעה לאיכות חיים- לא במצב מסוכן. לכן הניתוח מומלץ אם אתה מחפש פיתרון, אבל לא מחויב המציאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עוד שאלה בבקשה
דודי19/11/2011קודם כל שימחת אותי בתשובתך!
שנית רציתי לדעת האם המצב יכול להחמיר בהפתעה?
כי הכירוג שלי אמר שאין לדעת לאן השערה הגיעה ויש לבצע בהקדם ניתוח להסיר את הרקמה המתה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה עוד שאלה בבקשה - תגובה
ד''ר דני רוזין19/11/2011השערות הן מתחת לעור ושם הדלקת, זה לא נודד למקומות אחרים. מה שכן- לפעמים התהליך ״נסגר״ והופך לאבצס מכיל מוגלה, וזה מחייב פתיחה וניקוז
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך נראה אבצס ?
דודי19/11/2011זה ג'ולה צהובה נפוחה וכואבת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איך נראה אבצס ? - תגובה
ד''ר דני רוזין19/11/2011כן... אם כי לעתים זה עמוק יותר ומה שרואים זה רק בליטה קלה, אולי עם אודם מעליה, אבל מאד רגיש ומלא מוגלה בעומק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצבס
דודי20/11/2011לי אישית יש אודם שמידי פעם יוצא מוגלה אז יש סיכוי שיש לי אצבס ואני לא יודע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אצבס - תגובה
ד''ר דני רוזין20/11/2011אבצס הוא חלל סגור, ולרוב מאד כואב- כנראה שאצלך יש תהליך דלקתי מתמשך עם התלקחויות, אבל לא ממש אבצס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצבס
דודי21/11/2011הבנתי אותך......
אז נראה שעם הזמן זה יתפתח לאצבס אצלי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אצבס - תגובה
ד''ר דני רוזין21/11/2011הנבואה ניתנה לשוטים. מקווה שלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שאלה אחרונה מקווה
דודי21/11/2011האם איזשהו תכשיר, משחה יכול להועיל?
תודה רבה שאלה אחרונה מקווה - תגובה
ד''ר דני רוזין22/11/2011יש משחות אנטיביוטיקה שפועלות מקומית ולעתים מרגיעות, כגון סינתומיצין. לא מאד יעיל אך לא מזיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על כל השאלות!
דודי22/11/2011יישר כוח!
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)