מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאבים בסוף מתן השתן + דימוםמירי26/11/2011
שלום,
יש לי דחיפות (בהילות) במתן השתן, זה מופיע ברגע הראשון שאני מרגישה שיש לי שתן ואני חייבת באותו הרגע "לרוץ" לשירותים, כי אם לא, זה יוצא לבד... ההרגשה היא כאילו השלפוחית מלאה מאוד, אבל ברגע שאני נותנת שתן, יוצא ממש מעט מאוד (כמה טיפות) ויש מין הרגשת כאב-לחץ בנרתיק ומין הרגשת "משיכה" של כל המערכת הנרתיקית, הדימום שמתלווה לשתן הוא אדום אדום כמו צבע, אדום אש. והכאב מגיע ל"פיק" מסוים ואז בהדרגה נעלם עד לפעם הבאה שאני נותנת שתן (שזה קורה בערך כל 20 ד').
יש לציין כי לקחתי כדור "סדורל" וכדור של "חמוציות+ויטמין C".
עליי לציין כי אני נוטלת COMADIN באופן קבוע ואני די מאוזנת.
מה לדעתך יכול לגרום לכאבים ולדם בשתן?
אשמח לתגובתך המהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאבים בסוף מתן השתן + דימום - תגובה
ד''ר דני רוזין26/11/2011כמובן שצריך לבדוק אם אין זיהום בשתן- בדיקת שתן ל"כללית" ו"תרבית" וטיפול בהתאם. אם אכן יש דלקת- יש צורך בטיפול אנטיביוטי, הסדורל רק מרגיע. ודרך אגב הצבע האדום של השתן יכול לנבוע מהסדורל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת בדרכי השתן
לימור אורן07/06/2012יש לי דלקת בדרכי השתן,מבדיקת שתן שעשיתי היום נמצאה כמות קטנה של חלבון בשתן,מה שקורה גם שיש לי דימומים בזמן מתן השתן,ורציתי לדעת האם שתיית מיץ חמוציות יכול לשנות את צבע השתן לאדום?
נ.ב-קיבלתי טיפול מהרופאה של כדור זינאט למניעת הדלקת
אשמח לתשובה מהירה,אני די לחוצה מהממצאים הנ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)