כאבים בסוף מתן השתן + דימום

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• כאבים בסוף מתן השתן + דימום
    מירי
    26/11/2011

שלום,

יש לי דחיפות (בהילות) במתן השתן, זה מופיע ברגע הראשון שאני מרגישה שיש לי שתן ואני חייבת באותו הרגע "לרוץ" לשירותים, כי אם לא, זה יוצא לבד... ההרגשה היא כאילו השלפוחית מלאה מאוד, אבל ברגע שאני נותנת שתן, יוצא ממש מעט מאוד (כמה טיפות) ויש מין הרגשת כאב-לחץ בנרתיק ומין הרגשת "משיכה" של כל המערכת הנרתיקית, הדימום שמתלווה לשתן הוא אדום אדום כמו צבע, אדום אש. והכאב מגיע ל"פיק" מסוים ואז בהדרגה נעלם עד לפעם הבאה שאני נותנת שתן (שזה קורה בערך כל 20 ד').

יש לציין כי לקחתי כדור "סדורל" וכדור של "חמוציות+ויטמין C".
    עליי לציין כי אני נוטלת COMADIN באופן קבוע ואני די מאוזנת.

מה לדעתך יכול לגרום לכאבים ולדם בשתן?

אשמח לתגובתך המהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בסוף מתן השתן + דימום - תגובה

ד''ר דני רוזין
    26/11/2011

כמובן שצריך לבדוק אם אין זיהום בשתן- בדיקת שתן ל"כללית" ו"תרבית" וטיפול בהתאם. אם אכן יש דלקת- יש צורך בטיפול אנטיביוטי, הסדורל רק מרגיע. ודרך אגב הצבע האדום של השתן יכול לנבוע מהסדורל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בדרכי השתן

לימור אורן
    07/06/2012

יש לי דלקת בדרכי השתן,מבדיקת שתן שעשיתי היום נמצאה כמות קטנה של חלבון בשתן,מה שקורה גם שיש לי דימומים בזמן מתן השתן,ורציתי לדעת האם שתיית מיץ חמוציות יכול לשנות את צבע השתן לאדום?
    נ.ב-קיבלתי טיפול מהרופאה של כדור זינאט למניעת הדלקת
    אשמח לתשובה מהירה,אני די לחוצה מהממצאים הנ"ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו