מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אבצס פילונידלינטלי05/12/2011
שלום
אני בת 27 ונכנסת מחרתיים לשבוע 40 להריוני( הריון ראשון )
לפני ההריון היה לי אבצס וניקזו לי אותו עם הרדמה מקומית והפנו אותי לביצוע ניתוח להסרת הציסטה
אך נכנסתי להריון ולא הספקתי לבצע את הניתוח.
לפני שבועיים וחצי חזר לי האבצס ובמיון ניקזו לי שוב את האבצס אך הפעם כמעט ללא הרדמה בגלל ההריון וסבלתי מכאבים קשים ( הרגשתי הכל )
ביום שישי האחרון שוב חזר לי האבצס , אך אני מאוד מפחדת מלבצע את הניקוז שוב ללא הרדמה , מה גם שאני כל כך קרובה ללידה .
האם אתה ממליץ לי ללכת שוב לנקז? או לחכות כבר ללידה ואז תחת השפעת הרדמה לבצע זאת ?
אני מאוד מתוסכלת , ואודה לתשובה בהקדם האפשרי .
תודה מראש, \* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבצס פילונידלי - תגובה
פרופ' אבי ריבקינד05/12/2011נטלי שלום רב,
אני ממליץ שינקזו לפני הלידה עם הרדמה מקומית.
בברכת בריאות שלמה ולידה קלה
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבצס - תגובה
נטלי05/12/2011מותר לי לבקש שיתנו לי כמות גדולה יותר של הרדמה מקומית ?
לפני שבועיים וחצי בקושי נתנו לי והרגשתי את כל הניקוז... וזה היה ממש כואב.
מדוע אתה ממליץ לגשת לפני הלידה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבצס - תגובה - תגובה
פרופ' אבי ריבקינד05/12/2011נטלי שלום רב,
את יכולה לבקש כמות גדולה יותר של הרדמה מקומית.
אני ממליץ לפני הלידה, מכיוון שאת סובלת.
בברכה,
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)