בקטע טבורי?

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• בקטע טבורי?
    ליאת
    08/12/2011

שלום רב,

מאז שאני זוכרת את עצמי יש לי כאבים ורגישות בטבור בעת מגע, בכשהייתי ילדה כל מגע באיזור היה גורם לסחרוחורת ובחילה, והיום בגיל 30 כל מגע בלתי נסבל!! הכאב מורגש לא רק בתחתית הטבור, אלא בכל הטבור כולו ובעור שמסביב (העור הפנימי של דפנות הטבור). נגיעה בציפורן למשל כואבת מאוד.

לפעמים יש גם אדמומיות ומה שנראה כיובש, אבל גם כשאני מטפלת ביובש הרגישות נשארת, המקום כל-כך רגיש שאפילו מתיחה של עור הבטן ליד הטבור גורמת לרגישות נוראית.

אני עכשיו בתחילת הריון ונמצאת בפחד נוראי שאם זה באמת בקע הכאבים יחמירו, ואם הטבור יצא החוצה לא אוכל לשים עליו אפילו חולצה.

האם מצב שבו העור מסביב גם כן רגיש מאפיין בקע? או שזה יכולה להיות מחלת עור בכלל, כמו סבוריאה? אולי דלקת?

האם יש אפשרות שהמצב יחמיר או ישתפר בהריון?

יש לציין כי אין לי כאבים שלא במגע, אלא רק בזמן מגע בעור, ואין שום בליטות בדופן הבטן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקטע טבורי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקטע טבורי? - תגובה

ד''ר דני רוזין
    11/12/2011

רגישות בטבור היא דבר שרואים לפעמים, זה לא בהכרח מעיד על בקע.
    לגבי ההריון והעתיד- נבואה נתנה לשוטים, פשוט צריך לראות מה קורה ןלהיבדק בהתאם לפי הצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי זה דבר שאתה מכיר-

ליאת
    14/12/2011

אבל אף או רופא (או בנאדם לצורך העניין) לא מכיר את מה שאני מתארת ולא מבין מה הבעיה אצלי. לא יכולה להסביר את עוצמת הרגישות והכאב במגע ואני לא מצליחה למצוא הסבר או טיפול.
    המחשבה על כך שבקרוב הטבור יצא וייגע בבגדים או מישהו יגע לי בבטן מאוד מלחיצה אותי.
    מכיר מישהו באיזור הצפון שיוכל להסביר מה לא בסדר בי?
    האם יש קשר לוסטיבוליטיס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי זה דבר שאתה מכיר- - תגובה

ד''ר דני רוזין
    14/12/2011

יכול להיות קשר, ישנן תסמונות ״לא ברורות״ של רגישות יתר וכאבים, וסטיבוליטיס, פיברומיאלגיה וכו׳, ואולי הרגישות יתר שלך קשורה לזה, יכול להיות שכדאי להתייעץ דוקא עם פנימאי שמתמחה בראומטולוגיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו