בקה מפשעתי בהריון

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• בקה מפשעתי בהריון
    יעל
    02/03/2012

שלום,
    אני בהריון בשבוע 27, לפני כשבוע בעקבות נפיחות במפשעה וכאבים אובחנתי בעלת בקע מפשעתי מצד שמאל. הכירורג אצלו ביקרתי עם תשובות של בדיקת אולטרה סאונד התלבט לגבי מועד הניתוח, מצד אחד ניתוח יסכן את ההריון ומצד שני: הבטן שלי תגדל, ולטענתו מצב הבקע יחמיר, וקיים הסיכון לבקע כלוא שיצריך ניתוח חרום - מצב שלא כדאי להגיע אליו בהריון. ולכן שלח אותי למיון יולדות. שם החליט הרופא (ללא התייעצות עם כירורג) שאין צורך בטיפול כרגע, ושלח אותי הביתה עם הנחיות לגבי בקע כלוא. (ללא בקשה של מעקב או שמירה כלשהיא)
    אני מבולבלת וחרדה, אני לא יודעת איך להתנהג, על מה צריך לשמור, ואיך אדע לזהות מצב חריג. אציין שכל עוד אני שוכבת אני לא מרגישה כאב, אבל מספיקה חצי שעה של עמידה / הליכה כדי שהמקום יתנפח ויכאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקה מפשעתי בהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקה מפשעתי בהריון - תגובה

ד''ר דני רוזין
    02/03/2012

רופא המיון נקט בגישה המקובלת, לרוב לא מנתחים בהריון וגם אין צורך במעקב מיוחד (ממילא יש מעקב הריון וניתן להראות לגינקולוג את האיזור), המקום יכול להציק אבל הסיכוי לכליאת מעי נמוך כי הרחם דוחק את המעי למעלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המרגיעה!

יעל
    03/03/2012

האם אפשר להתנהל כרגיל כלומר לעבוד, ללכת, וכדומה או שיש צורך באיזושהי מנוחה או התייחסות מיוחדת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המרגיעה! - תגובה

ד''ר דני רוזין
    03/03/2012

זה תלוי בתחושותייך- אפשר להתנהג רגיל ולעצור במצבים שגורמים לכאב או אי נוחות.
    (כותבים בקע)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו