פינודנל סינוס

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• פינודנל סינוס
    עדי
    18/03/2012

שלום,
    ביום שני האחרון עברתי ניתוח פינודנל סינוס, השאירו לי את הפצע פתוח ולא תפרו.. אמרו לי שבדרך כלל משאירים פתוח ורק במקרים מיוחדים תופרים.
    עד היום פחדתי להסתכל לאזור והיום הסתכלתי וזה נראה מאוד מוזר אולי לא צריך להראות ככה, לא יודע.
    בכל מקרה היום החלו לי כאבים מה שלא היה לי קודם, האם זה אומר משהו ? צריך לפנות לרופא ? או לחכות למועד שקבעו לי בדיקה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פינודנל סינוס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פינודנל סינוס - תגובה

ד''ר דני רוזין
    18/03/2012

לסגור או לא זה עניין של גישה, יש טכניקות שונות, אבל אכן זה מקובל להשאיר פתוח לריפוי עצמי וסגירה ספונטנית. כאבים יכולים להתגבר מספר ימים לאחר הניתוח, זה די אופייני, וניתן להעזר במשככי כאבים. רק אם יש כאב עז או שמלווה בחום גבוה או הרבה הפרשה כדאי להיבדק מוקדם יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סגירת הפצע?

עדי
    19/03/2012

אבקש להבין איך בדיוק נסגר הפצע ? והאם נשארת צלקת באזור ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סגירת הפצע? - תגובה

ד''ר דני רוזין
    19/03/2012

כן, סגירת פצע פתוח קורית על ידי היווצרות רקמת צלקת, שבהדרגה מתכווצת עד הופכת לדקה יותר כמו פס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סגירת הפצע? - תגובה

ד''ר דני רוזין
    19/03/2012

כן, סגירת פצע פתוח קורית על ידי היווצרות רקמת צלקת, שבהדרגה מתכווצת עד הופכת לדקה יותר כמו פס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פינולידל סינוס

עדי
    18/03/2012

מזאת אומרת הרבה הפרשות ?
    לפי איך שאני רואה את זה כמות ההפרשות שלי היא גדולה כי כל איזה שעה שעתיים אני צריך להחליף תחבושות פעם או פעמיים ירד לי גם דם וזהו כדאי ללכת להבדק ?
    יש לי תור במרפאה כירורגית בבית חולים העמק בתאריך 25 לחודש הזה כדאי לחכות עד לתור ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פינולידל סינוס - תגובה

ד''ר דני רוזין
    18/03/2012

קשה להגדיר במדוייק, אבל פצע פתוח תמיד מפריש. אם אתה מקפיד לשטוף ולחבוש זה בסדר, נשמע סביר לחכות שבוע לביקורת אלא אם יהיה חום גבוה או כאב חזק מאד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו