לולאות מעי באגן??

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• לולאות מעי באגן??
    אני
    01/04/2012

שלום רב,

בת 35. גמישות יתר במפרקים..נהגתי לעשות ספורט בקביעות- עד שלפני כשנה קרה לי משהו שהיה חשוד בתחילה כצניחת רקטום...עברתי בדיקות מקיפות- שלא הדגימו צניחה, כולל דפקוגרפיה, ( ולמעט "אנטרוצלה ורקטוצלה קטנים, לא מפריעים/חוסמים"- הייתה תקינה).

בכל מקרה, מאז- למעט ארועים בודדים של דמם מועט, לא היה לי משהו יוצא דופן.

ו2 כירוגים שבדקו אותי אבחנו שיש לי צניחת טחורים ו/או רירית עודפת. אך מאחר שאין לי צניחה קבועה מחוץ לפי הטבעת, או כאבים, או דימום, ניתן להשאיר המצב כפי שהוא- ולהיות במעקב. אחד מהם אמר שאפשר גם לבצע pph אם המצב מפריע לי.

היום ביצעתי בדיקת אולטראסאונד וגינלי ( ר.נשים הפנתה אותי בשל כאבי מחזור קשים, ומחזור ממושך).

בסיכום הממצאים נכתב:

"קושי בהדגמה בשל לולאות מעי באגן".

רציתי לדעת האם ממצא זה מדאיג? האם עלי לפנות שוב לכירוג קולורקטאלי? מה לעשות-אם בכלל..

תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לולאות מעי באגן??

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לולאות מעי באגן?? - תגובה

ד''ר דני רוזין
    02/04/2012

ממש לא בעייתי- אין סיבה שלא יהיו לולאות מעי באגן. אלא שמעי עם אויר מפריע לאולטרה-סאונד, כך שאם הלולאות מעט תפוחות זה פשוט לא מאפשר הדגמה טובה של אברי האגן.
    אין לזה שום קשר לצניחה, וזה פשוט עניין טכני שמסביר למה הבדיקה מוגבלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו