מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כאב בטבורדן בראון21/04/2012
שלום לרופא,
בן 52 כבר מעל שנה יש לי כאבי בטן שמתחילים מהטבור ימינה ולעיתים כשמתגברים עולים עד למתחת לריאה הימנית .
הכאבים מופעים אם אני מסתובב רוב היום בגינס א מכנסי בד שקצת לוחצים על הבטן עם החגורה כדי שלא יפלו.
אם למשל הלכתי ישבתי , עם מכנסיים כאלה כמה שעות ביום ,לפחות 3 ימים לאחר מכן יהיו לי כאבים בפי שהסברתי קודם..
לכן אני מסתובב כל היום גם בעבודה או עם טרנינג או מכנסיים עם גומי בדומה לטרנינג..
אז אין לי כאבים בכלל., ואני לא מוגבל אפילו לספורט
בדיקות שעשיתי כמו CT בטן , אולטרה סאונד קולונוסקופיה וגסטרו הראו שהכל תקין
האם יש כאן אולי בקע קטן בטבור שאינו נראה בבדיקות , כי ברור לי שהכאב מופיע כשיש לחץ על הטבור (דרך אגב הכאב לא מידי אלא מופיע אחר כך).
האם נגזר עלי להמשיך ככה את חיי ללכת עם מכנסי גומי , האם יש דרך לזהות את הבעיה , אולי בדיקה ספציפית יותר ויותר מכוונת , הבדיקות שעשיתי היו כלליות לזהות את כאב הבטן, ומקורו , היום אני בוודאות מבין מתי הוא מגיע..
אודה לך מאד
דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כאב בטבור - תגובה
ד''ר דני רוזין21/04/2012CT אמור להראות בקע אבל לפעמים הוא קטן ופשוט לא מציינים אותו בתשובה.
US גם בדיקה טובה ורגישה- אך תלוי מאד מה בדיוק בדקו, ב-US בטן רגיל לא בודקים את דופן הבטן (כולל הטבור) לבקעים- אלא אם יש בקשה מיוחדת.
מציע להיבדק על ידי כירורג ואם ימצא לנכון יחזור על הדמיה כלשהי, אם הממצא בבדיקה אינו מספיק ברור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה תודה - אני אבקש US ספציפי
דני23/04/2012לזיהוי בקע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)