מורסה פארינאלית ופיסטולה

מנהל הפורום

ד``ר דני רוזין
ד"ר דני רוזין
לקביעת תור אצל ד"ר דני רוזין ללא פרסום בפורום

• מורסה פארינאלית ופיסטולה
    גיני
    03/05/2012

שלום רב לפני שבוע חשתי כאבים חזקים מאד והופניתי למיון עיי הרופאה.בת 50 בבדיקה נאמר לי שזה ABSESS הוחלט לנתח ונותחתי בלילה.בהתחלה התקבלה תמונה של מורסה פריאנלית ובניתוח נצפתה מורסה אסיכיורקטליתגדולה שנוקזה,בנוסף נמצאה פיסטולה מקיר אחורי של התעלה האנלית המוסילה לחלל מורסה,הושלמה פיסטולוטומיה עם הכנסת LOOSE SETON. לשמחתי אושפזתי יום אחד למתן אנטביוטיקה דרך הווריד וללא חום .בשחרור מורסה מנוקזת היטב פצע תקין ללא חום.שאלתי האם הפיסטולה מסוכנת חלילה כלומר מחלה סרטנית חלילה או שזה גוש בשר. הממצא נשלח לפתולוגיה ואני ממש מודאגת למרות שאני יודעת שכל דבר אחרי ניתוח נשלח לפתולוגיה. ברצוני לדעת מה הבדל בין מורסה פריאנלית למורסה אסיכיורקטלית

תודה רבה גיני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מורסה פארינאלית ופיסטולה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מורסה פארינאלית ופיסטולה - תגובה

פרופ' אבי ריבקינד
    03/05/2012

שלום גיני חבל להכנס לסרטים מיותרים. זה לא לא סרטן.ההבדל הינו במיקום סביב פי הטבעת. כפי שאני נוהג לומר יש סכנה גדולה שתבראי. שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו